A németek azt tervezik, hogy nemsokára büdösebbek lesznek a franciáknál – Politikai Hobbista Awfullal 2022.04.25.

A németek azt tervezik, hogy nemsokára büdösebbek lesznek a franciáknál – Politikai Hobbista Awfullal

A németek azt tervezik, hogy nemsokára büdösebbek lesznek a franciáknál – Politikai Hobbista Awfullal

A címben leírt mondat nem túlzás, a németek tényleg azt tervezik, hogy nem fürdenek. Azt számolták ki, hogy ha ők nem fürdenek, akkor annyival kevesebb orosz energiát fognak elhasználni, hogy attól Putyin kivonul Ukrajnából.
De nem csak erről volt szó a Hobbistában. Le Pen kampányát egy magyar bank finanszírozta. Ezen pedig mindenki annyira megdöbbent, hogy rögtön nekiálltak hazudozni. Elsőként azt vetették Le Pen szemére, hogy miért mondta 2017-ben, hogy nem adtak neki hitelt se francia, se európai bankok, miközben 2022-ben az MKB 10 millió eurót folyósított neki. Okcső. A másik hazugsága a FOSnak az volt, hogy a magyar bankon keresztül Orbán támogatja a francia szélsőjobboldali jelöltet. Nos, ez sem igaz, de hogy miért, az kiderül a Hobbistából.
Ahogy az is, hogy érdemes-e 50 éves német haditechnikát szállítani az ukránoknak.
Kamerák elől a kamerák mögé
A második félidőben Awful ült be a vendégfotelbe. Awful amúgy Tamás, de többet nem is árult el magáról a népszerű magyar rapper. Minden másról viszont szívesen mesélt. Tudnak-e zenélni a rapperek? Mennyit keres egy népszerű előadó? Lesz-e Kőbányai Rapiskola? Mi a különbség a mormolós hiphop és a hardcore között? Minden kiderül a második félidőbőlAwful karrierje kapcsán is fontos bejelentést tett. Amiért eddig ő fizetett, azért most neki kell. Klipeket rendez, zenéket kever más előadóknak, vagyis háttérbe vonul.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture