Hadházy Ákos ámokfutásának legújabb áldozata – Politikai Hobbista Kovács Mónikával 2021.05.26.

Hadházy Ákos ámokfutásának legújabb áldozata - Politikai Hobbista Kovács Mónikával

Hadházy Ákos ámokfutásának legújabb áldozata - Politikai Hobbista Kovács Mónikával

Fehéroroszország elnökénél, Lukasenkónál teljesen elmentek otthonról. Utasszállító repülőgépet kényszerít a földre, majd egy azon utazó, általa bűnösnek titulált személyt a hatóságok, nem csak a nemzetközi, de még a fehérorosz joggal is szembemenve, letartóztatnak. Ismerős valahonnan? Valóban, a fehérorosz gyakorlatot szeretné Magyarországon is megvalósítani az ellenzéki horrorkoalíció. Vagyonelkobzás, földönfutóvá tétel a fideszesek számára. Fekete-Győr András légtérzárat is szeretne, ha hatalomra kerül, és a “Felcsúti Per” során, azonnal ítélő bíróságot, esetleg sortüzet is.
A sajtó manipulál és hazudik – ez nem újdonság. Induló, mostantól rendszeresen jelentkező rovatunkban a hazugságok, fals, vagy akár utólag, sunyin megváltoztatott címekre mutatunk példákat.
BLM mozgalom londoni aktivistáját főbe lőtték és belehalt a hétvégén. A Hobbista csapata megpróbálta megtippelni, hogy a 444 erről szóló cikkében olvasható bullshittelés helyett mi lehetett a valóság, mi történt, kik lehettek a tényleges elkövetők.
A második részben Kovács Mónika, Kisvaszar település polgármestere ült bele a vendégfotelbe. Elmesélte, mi az igazság azokkal a videókkal kapcsolatban, amelyeket Hadházy Ákos készített, helyi roma családok bevonásával, arról a rengeteg vélt szabálytalanságról és visszaélésről, amikkel az agresszív parlamenti képviselő-lódoktor a felzárkóztatási támogatások felhasználása kapcsán vádolja őket. A monomániás, gyanúsan elmebeteg Hadházy állandóan a “Nagy Titkot” kívánja leleplezni, céltáblája pedig olyan kistelepülések, vidéki intézmények, amelyek szűkös anyagi és emberi erőforrások mellett próbálják a munkájukat végezni, ám ehelyett sokszor a képviselő támadásaira való válaszokkal, a helyi közösségekben szított ellenségeskedések elrendezésével, a kármentéssel kell foglalkozniuk. De azért a hobbista egy rövid videó segítségével helyretette és megmutatta, mennyire érdemes Hadházyt komolyan venni.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture