Hófehérke és a hét fekete, két méteres kosárlabdázó – Politikai Hobbista Feledy Péterrel

Hófehérke és a hét fekete, két méteres kosárlabdázó – Politikai Hobbista Feledy Péterrel

Hófehérke és a hét fekete, két méteres kosárlabdázó – Politikai Hobbista Feledy Péterrel

Már megint felszabadítottak egy áldozati csoportot a haladók. Most éppen a törpéket, és megint az akaratuk ellenére. Peter Dinklage woke hisztériája után a törpék már nem játszhatnak el törpe karaktereket a filmekben. Mert az nem lenne korszerű és felvilágosult! Ahogy korábban a törpedobálást is betiltották, mert az sérti a törpék érzékenységét. Az érintetteket persze nem kérdezték meg – ők pedig dollár százezrektől estek el ezáltal.
Nagyot alakított ma a Független-Objektív Sajtó a reggeli kormányinfón. Hiába tudták, hogy csak egy órája van a miniszternek, a 444, a Telex és a 24.hu propagandistája nekiállt 10-15 perces miniinterjúkat készíteni, amik során a saját tudatlanságukat kérték számon Gulyáson. A sztori persze, hogy miért csinálják ezt, összetett. A csütörtöki után nézzétek meg a pénteki Hobbistát is!
A második félidőben a másik nagy öreget, Feledy Pétert látta vendégül a HobbistaFeledy, ahogy Stefka István, a ‘70-es években kezdett a televízióban. Vidéki ügyészből lett tévés, miután megnyerte a Riporter kerestetik című műsort. A rendszerváltozásig megelégedett néhány beszólással, utána viszont nem maradt csöndben; Hankiss Elemért is távozásra szólította fel. Mégse rúgták ki, csak fél év szilenciumot kapott. Ő és pár társa jelentették a változatosságot az SZDSZ és az MSZP által 99 százalékban leuralt köztelevízióban.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture