Tényleg lesz előválasztás vagy simán elássa Tóth Csaba Hadházy Ákost? – Politikai Hobbista Kiss Ulrich jezsuita szerzetessel 2021.06.13.

Tényleg lesz előválasztás vagy simán elássa Tóth Csaba Hadházy Ákost? - Politikai Hobbista Kiss Ulrich jezsuita szerzetessel

Tényleg lesz előválasztás vagy simán elássa Tóth Csaba Hadházy Ákost? - Politikai Hobbista Kiss Ulrich jezsuita szerzetessel

Mindenki folyton a lopásról beszél, egész mitológiát költöttek köré mindenféle titokzatos ügyleteket látva mindenben. Az egyetemi modellváltást se képesek máshogyan értelmezni, csak mint a lopás egyik formáját. Ezért is nevezte el a haladó baloldal roppant költőien perverz privatizációnak azt, hogy az állam vagyonelemeket juttat az állam tulajdonában lévő egyetemeknek, hogy azokból finanszírozzák a felsőoktatás működését. Pedig ez nem magánosítás, ez modellváltás, viszont leleplező, hogy a vádak egy az egyben elmesélik, mi volt a baj a szocialisták által folytatott privatizációs gyakorlattal. Akkoriban tényleg perverz módon privatizáltak (és természetesen loptak), mert tényleg az állam állta a cechet. A külföldi tulajdonosoknak meg csak a pénzt kellett számolni, mivel a fillérekért elkótyavetyélt közművek privatizációs szerződéseiben szerepelt a garantált haszon őrülete.
Előválasztás úgy múlt ki, mint a Gyurcsány nélküli baloldal ötlete. Csak pár helyen lesz érdemi verseny, a többi egyéni választókörzetet pont azokban a füstös szobákban boltolták le a háttérben, ahova azt ígérték, hogy idén be sem teszik a lábukat. Átverték a szavazóikat, cserébe legalább gyűjtik az adataikat a kis Excel-táblázataikba.
Hobbista megpróbálta megtippelni, mely csapatok fognak térdelni a most kezdődő EB-n. Nyilván a nyugatabbra lévő országok válogatottjai egymást taposva vetik magukat a földre, ebben nem volt vita a srácok között. Az olaszok kérdőjelesek egyedül, hiszen ok belevaló népességnek számítanak a többi jólétbe belehülyült társasághoz képest, de annyit támadják őket mostanában a közösségi médiumokban a wokemarxisták azzal, hogy túl fehér a csapatuk, hogy a végén ok is le fognak térdelni.
A második félidőben Kiss Ulrich jezsuita szerzetest látta vendégül Jeszy. A Berlinben született, közgazdász végzettségű atya nemzetközi óriásvállalatoknál dolgozott, vezetői beosztásban, amikor egyszer csak meghallotta Isten hívását. De nem csak az ő – egyébként izgalmakban, különleges eseményekben bővelkedő – személyes életútja volt a téma, hanem Ferenc pápa közelgő magyarországi látogatása is. Amellyel kapcsolatban úgy jelentek meg alaptalan találgatások, hogy az újságírók már rég nem veszik a fáradságot, hogy tényeket ellenőrizzenek, mielőtt véleményt írnak. Nem úgy, mint régen, amikor még az újságírói etika ezt megkövetelte.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture