Megpróbálta lejáratni Karikó Katalint az egyesült ellenzék cselédsajtója – Politikai Hobbista Bódis Lóránttal 2021.05.30.

Megpróbálta lejáratni Karikó Katalint az egyesült ellenzék cselédsajtója - Politikai Hobbista Bódis Lóránttal

Megpróbálta lejáratni Karikó Katalint az egyesült ellenzék cselédsajtója - Politikai Hobbista Bódis Lóránttal

Összenőtt, ami összetartozik, összeborult a Kurucinfo és a Telex. Az apropót Karikó Katalin 1978-as beszervezésének ügye szolgáltatta. Karikót megzsarolták ugyan, de sosem jelentett semmiről, hiszen miről is jelenthetett volna, ha a kémelhárítás szervezte be? Az egyetlen bűne az volt, hogy szóba állt Orbán Viktorral és nem volt hajlandó gorombaságokat nyilatkozni a miniszterelnökről, ez pedig megbocsáthatatlan bűn a haladó baloldal szemében.
Nehéz együtt élni a kognitív disszonanciával, ami az egyik leggyakoribb pszichés rendellenesség az O1Gkoalíció tagjainál. Minden egyes tévedésüket egy újabb tévedéssel vagy hazugsággal kényszerülnek megerősíteni, mert képtelenek elfogadni a valóságot. Jeszy konkrét példákkal, egy párbeszédben mutatta be, hogyan működik ez.
A második félidőben Bódis Lóránt csatlakozott a Hobbistához, hogy elmesélje, miért költözött Magyarországra a világ egyik leggazdagabb országából, Svájcból, hátrahagyva az ottani sikeres és jól fizető karrierjét.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture