Kerpel-Fronius lebuktatta Karácsonyt; Hadházy végleg meghibbant – Politikai Hobbista Csillag Endrével 2021.12.22.

Kerpel-Fronius lebuktatta Karácsonyt; Hadházy végleg meghibbant - Politikai Hobbista Csillag Endrével

Kerpel-Fronius lebuktatta Karácsonyt; Hadházy végleg meghibbant - Politikai Hobbista Csillag Endrével

Karácsony Gergelyt jellemezte Jeszi az adás első perceiben – és sokak szerint telitalálat volt. A szerencsétlen, vigyorgó, semmirekellő és képességtelen balfasz, aki menekül a riporterek kérdései elől, soha semmiért nem vállal felelősséget, bamba vigyorral tördeli a kezét, nyafog, nyekes és nyökög… miközben a beosztottja egy jachton csapatja a tengeren egy fullos seggű csajjal, 15 millás Hublot karórában. Az, hogy bétahím, az nem kifejezés.
Karácsony Gergelyt nem csak a fővárosi cégek vezetői szívatják, hanem helyettese, Kerpel-Fronius Gábor is. Utóbbi ugyanis elkotyogta Rónai Egonnak az ATV-n, hogy valójában igenis volt egy tervezet a városháza értékesítésére, amit ráadásul ő maga terjesztett elő – a főpolgármester kérésére! Az interjú minden részlete egy aranybánya, ki is elemezte alaposan a csapat.
Hadházy Ákos végleg meghibbant. És mi ebben az újdonság? Igazából semmi. Kereste már útszéli falusi gödrökben a NAGY TITKOT, fotózott állítólagos harci járműveket a levegőből Mészáros Lőrinc egyik cégének telephelyén, és pattogott már Benny Hill módjára a Szekszárdi Kórház biztonsági őrei között, akik nem engedték be. De a hibbanás hosszú folyamatának méltó záróepizódja az, amikor már ő is forradalmat vízionál, ahogy azt a most hétfői HVG-interjúban tette.
Az első félidő végén egy meglepetés-interjúalany szólalt meg telefonon keresztül. Hogy kicsoda? Annyit elárulunk, hogy szeret begipszelt, felkötött kézzel beszélni a híveihez. Megtudhattuk tőle, hogy az Észak-Koreában bevezetett nevetési tilalmat ő már kipróbálta Hódmezővásárhelyen, és szeretné az egész országra kiterjeszteni…
A második részben Csillag Endre, az EDDA Művek egykori gitárosa ült be a Hobbista vendégfotelébe, és mesélt elképesztően szórakoztató sztorikat. Hogyan ismerkedett meg az első feleségével, aki osztrák volt, és miután a magyar állam akkor, 1988-ban mindösszesen 31 ezer forint vagyont engedett megtartani és magukkal vinni a kitelepülőknek, az após családi házában nyírta a füvet. 12 év múlva hazajött, majd pedig Svájcba költözött, a második feleségéhez, aki felvidéki magyar, és 25 évvel fiatalabb nála. Az orvosok udvariasan közölték mindkettőjükkel, hogy ne nagyon számítsanak utódokra, így nem is kellett ügyelni a védekezésre; na, ennek két csodálatos gyermek lett az eredménye. Az első még Svájcban született, nagyon nehezen is sikerült megkapnia a magyar állampolgárságot – erről a tortúráról is mesélt egy kicsit. Meg persze az Eddáról is, hiszen mégiscsak az volt a zenei karrierjének az egyik csúcspontja, és mégiscsak ő az egyik legnagyobb sláger, a “Gyere őrült” szerzője.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture