Brüsszeli újbeszél, Karigeri visszavágott, Füles hazatalált – Politikai Hobbista Bálint Balázzsal 2021.06.03.

Brüsszeli újbeszél, Karigeri visszavágott, Füles hazatalált - Politikai Hobbista Bálint Balázzsal

Brüsszeli újbeszél, Karigeri visszavágott, Füles hazatalált - Politikai Hobbista Bálint Balázzsal

Karigeri visszavágott. Miután kezdett nagyon kellemetlenné válni a számára, hogy sem a nyelvtudása, sem a doktorátusa nincs rendben, feladta a magas labdát a jobboldali médiumoknak, hogy hátha a szakdolgozata sincs meg. A médiumok pedig beugrottak neki. Kivéve a Politikai Hobbistát, aki szagot fogott. Részletek és a levont, mély tanulság az adásban.
Az Európai Unió nem szeretné, hogy Fehéroroszország örökké orosz gyarmat maradjon, jó szívvel felajánlotta a belarusszoknak az Unió gyarmati státuszát. Egy kis demokratikus átmenetet szorgalmaz, meg persze strukturális reformokat, amit mi is jól ismerünk. Ennek apropóján a Hobbista előadta, hogyan lehet magyarra fordítani a brüsszeli újbeszélt.
Füles viszont végre kijutott a Százholdas pagonyból, egészen a MÚOSZig jutott, ahol megtalálta önmagát Bitó László és Fleck Zoltán mellett. Nem győzünk gratulálni az egykor fideszes, később simicskista, végül pedig függetlenobjektív újságírónak.
A második félidőben Dr. Bálint Balázs szülész-nőgyógyász, országos szakfelügyelő főorvos vendégeskedett a Hobbistában. Cserkészvezetőként és református presbiterként természetes, hogy kategorikusan ellenzi az abortuszt, és soha nem is végez ilyet. Nagyon jó hírrel szolgált viszont azon nők számára, akik épp nem szeretnének gyereket, de a házasélet örömeit ettől még az ágyban is szeretnék élvezni, biztonságosan és egészségesen, hormonok szedése nélkül. A régen “naptármódszernek” nevezett, eléggé lejáratott és nem is működő metódus helyett ma már rendelkezésre áll a sokkal korszerűbb, és a fogamzásgátlókéval megegyező, tehát 99%-os biztonságú “cikluskövetés”. És szó esett az ún. “családbarát szülésről” is, ahol az anyák a kórházban; professzionális körülmények között, de saját igényeiknek, komfortérzetüknek megfelelő módon hozhatják világra gyermekeiket.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture