Az unatkozó hülyegyerek az év embere 2021-ben – Politikai Hobbista Ábrahám Robival 2021.12.30.

Az unatkozó hülyegyerek az év embere 2021-ben – Politikai Hobbista Ábrahám Robival

Az unatkozó hülyegyerek az év embere 2021-ben – Politikai Hobbista Ábrahám Robival

A nyugati, jóléti társadalmakban annyira unatkoznak a fiatalok a posztmateriális világban és a közösségi média olyan magasra tette az ingerküszöböt, hogy Darwin-díjas kihívásokban képesek csak kiteljesedni. Sőt, Alexa, a virtuális titkárnő is ilyesmit ajánl a gyerekeknek, ha azok kihívást keresnek, mert a vécényalogatás és a páviánsegg-száj már unalmas.

Ha a woke-progresszívok útmutatása szerint élnénk a mindennapjainkat, akkor a pár napja elhunyt dél-afrikai anglikán érseket és emberi jogi harcost, Desmond Tutut el kellene törölnünk, mivel élete alkonyára egy tőröl metszett antiszemita lett, aki a palesztinokban látta meg az új elnyomottakat és Izrael elpusztításáért dolgozott. De a Hobbista nem hülye marxista, így tisztában van azzal, hogy Tutu időskori meghülyülése nem teszi semmissé a dél-afrikai apartheid-rezsimmel szembeni küzdelmét. 

Hogy mi történt a második félidőben? Jeszi kitalálta, hogy Ábrahám Robit, aki volt már helyette beugró, ún, kvóta-Hobbista, ezúttal a vendégfotelbe ülteti. Na jó, a Hobbista egyik legkorábbi adásában, rögtön az indulás után egyszer volt már vendég. Az azóta eltelt időről, a Pesti TV-ről, általában a televíziózás és az internetes tartalomgyártás viszonyáról beszélgettek… meg persze a személyes tapasztalatokról. Például hogy Robi hány követőt vesztett azért, mert felvállalta keresztény-konzervatív beállítottságát, és hogy eleve ki miatt erősödött meg ez a beállítottsága… meglepő a név, az adásból kiderül. Mint ahogy az is, hogy Jeszi hite mikor erősödött meg Jézusban, és hogyan éli meg a mindennapokban. Ja, merthogy a félidő felénél egyszer csak váratlanul helyet cseréltek…

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture