Egy értelmetlen beef Havas Henrikkel – Politikai Hobbista Vágvölgyi Gergellyel 2021.04.30.

Egy értelmetlen beef Havas Henrikkel - Politikai Hobbista Vágvölgyi Gergellyel

Egy értelmetlen beef Havas Henrikkel - Politikai Hobbista Vágvölgyi Gergellyel

A német színészek oda merészkedtek, ahol a 20. században sem járt senki Németországban: bírálták a német nép első számú vezetőjének járványpolitikáját. Az ilyesmi pedig nem maradhat következmények nélkül, azóta sem győznek bocsánatot kérni, hátha legalább morzsák maradnak a karrierjükből.
Havas Henrik beszólt JeszynekJeszy pedig visszaszólt. Havas Henrik azt tanácsolta Apátinak és Jeszynek, hogy fogadják el a felkérést a közrádió és a köztelevízió vezetésére, különben jön a NAVJeszy meg azt tanácsolta Havasnak, hogy igyon kevesebbet.
Hobbistában ma is voltak fülesek, de a többi műsornak ezt továbbra is nélkülöznie kell, miután Dévényi István bátran elfutott a szereplés elől.
A második félidőben Vágvölgyi Gergely, a Vasárnap.hu főszerkesztője ült be a Hobbistába, hogy megállapodjanak, mikor indulnak kiverni a szaracénokat Jeruzsálemből. Illetve ez pont nem került szóba, mert aktualitását vesztette a történet, viszont, ha már erre járt, elmagyarázta, hogyan állnak helyt keresztény portálként az egyre liberálisabbá vált korunkban. Szóba került még a személyes példamutatás, a puritánság helyett gyakorolt önmérséklet és a keleti babonák követése helyett a szomszéd utcában lévő templom.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture