Dúl a háború, dübörög a Balaton és hiába a majomhimlő, a magyarok utaznak 2022.05.31.

Dúl a háború, dübörög a Balaton és hiába a majomhimlő, a magyarok utaznak

Dúl a háború, dübörög a Balaton és hiába a majomhimlő, a magyarok utaznak

Ukrajna egyötöde már az Orosz Föderáció kezén van. Precíziós rakéták és nehéztüzérség bevetésével halad előre az orosz hadsereg. Szeverodonyeckben tegnap éjszaka óta jelen vannak az orosz egységek. Ukrajna közben fenyegeti a Magyarországot ellátó „Barátság- kőolajvezetéket”.

Még mindig titokzatosság övezi a Fenyő gyilkosságot. Tasnádi vs. Gyárfás állítások a bíróság előtt. Erről Kroó Zita és Csibra Tibor készített egy riportot.

Hiába a dráguló repjegyárak és a félelem a majomhimlőtől a magyarok imádnak utazni és sokan útra kelnek a Covidjárvány lecsengése után. Már most dübörög a Balaton és rekordévre számíthatunk az idén is mondta Kiss Róbert Richárd turisztikai szakértő.

Az LMBTQ lobbi egyre agresszívabban és sok pénz bevetésével igyekszik hazánkban is befolyást szerezni a gyermekek felett, legyen az óvoda vagy iskola. Ám hiába volt érvénytelen a népszavazás, a magyarok megmutatták, hogy nem kérnek ebből és a szexuális nevelés legyen csak kizárólag a szülők dolga. Erről Dr. Máthé Zsuzsa, a Szent István Intézet igazgatója mesélt a műsorban.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture