A sikertelen férfisportolók gyűjtőhelye: a női sport – Politikai Hobbista Magyar Csabával 2022.03.21.

A sikertelen férfisportolók gyűjtőhelye: a női sport - Politikai Hobbista Magyar Csabával

A sikertelen férfisportolók gyűjtőhelye: a női sport - Politikai Hobbista Magyar Csabával

Nyugaton pogromot hirdettek az oroszok ellen. Művészek, kamionosok, sportolók… mindegy, hogy kicsoda, de ha orosz, akkor tegyük tönkre. Ááááá, dehogy van hasonlóság a hitleri Németország és a mostani brüsszeli birodalom között! És majd jönnek a plakátok is: Már megint orosz sportolót engedtél a versenyedre?
És nem, ezzel nem mentjük fel az orosz vezetést a háborús felelősség alól. De nem is bélyegzünk meg ártatlan embereket. Németország (és szorosan a nyomában Svájc is) viszont bojkottálni készül a vizes VB-t, ha orosz sportolók is indulhatnak rajta.Ki ismeri az amerikai egyetemi úszóbajnokság idei női országos bajnokának történetét? A történetet, amelynek főszereplője, a győztes… egy férfi! William Thomas a ranglista 462. helyezettje volt a férfimezőnyben, mígnem egyszer csak transznemű nőként identifikálta magát, és engedték is, hogy a női mezőnyben induljon. Nem túl meglepő módon – immár Lia Thomas-ként – meg is nyerte. Amerika (és a világ) normális része felháborodott ezen, a nem normális része pedig felháborodott azon, hogy a normálisak felháborodtak.
Az ukrán elnök, Vologyimir Zelenszkij nem véletlenül rendelkezik sikeres színészi múlttal; ezt most kamatoztatta is. A filmes világból ismert zöld háttér, ún, “green box” előtt előadta Kijev hős védőjét, úgy, hogy a mögötte lévő utcaképen semmi sem mozdul, a mínusz tíz fokban nem látszik a lehelete, és egy kis darab még hiányzik is a bal karjából – vagyis nem lett tökéletes a filmtrükk. Ettől még szörnyű dolog, ami Ukrajnában történik, és a politikai vonatkozásoktól függetlenül, az ukránok valóban impozánsan helytállnak a náluk jóval erősebb agresszorral szemben. De miért kell ilyen ócska, manipulatív hazugságokat előadni?
A második félidőben Magyar  Csaba, felvidéki születésű fiatal családapa volt a Hobbista vendége. Miután Budapesten elvégezte az egyetemet, 2012-ben ment ki a feleségével együtt Németországba autóipari munkásnak. Először cégen belül kapott több előléptetést, lett műszakvezető, majd pedig egy új, szlovákiai üzem létrehozását felügyelte. Később Ausztriába hívták, immár egy másik autóipari céghez, még magasabb pozícióba. A fizetés jó volt, de a mindennapi élet is sokba került, főleg miután két gyermekük is született. Ezért 2020-ban úgy döntöttek: hazaköltöznek. Egyáltalán nem bánta meg ezt a nyolc évet, de szerinte ma már nem érdemes egy fiatalnak külföldre mennie. Már nem tud annyival többet keresni kint, sőt, ha akar és képes dolgozni, itthon sokkal jobb életminőséget tud teremteni magának.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture