Jön-e a negyedik hullám? Mitől kell megvédeni a gyerekeket? – Politikai Hobbista Morvay Péterrel

Jön-e a negyedik hullám? Mitől kell megvédeni a gyerekeket? - Politikai Hobbista Morvay Péterrel

Jön-e a negyedik hullám? Mitől kell megvédeni a gyerekeket? - Politikai Hobbista Morvay Péterrel

Hobbista ma átment orvosi szakértőbe. Persze valódi szakemberek alaposan felkészítették, így tömören, érthetően el tudott mondani a nézőknek nagyjából mindent, amit a negyedik hullámról és a harmadik oltásról tudni kell. Igen, lesz, sőt, már itt is van. Az átoltottságnak köszönhetően nem lesz olyan súlyos; sem az egyéni megbetegedések, sem a társadalmi következmények. De ettől még nem lehet hátradőlni. Érdekességként egy összesített ábrán bemutatásra került az is, hogy Európa két felén, illetve a világ két másik régiójában mennyire másként zajlottak le a járvány eddigi hullámai, és milyen következtetést érdemes ezekből levonni.

A “Brian élete”, a Monty Python társulat egyik legnépszerűbb filmje, sokáig tiltólistán volt az elkötelezettebb katolikus országokban, de még Angliában is a BBC-n kellett magyarázkodnia John Cleeseéknek. Miközben a film nem is a kereszténységet, hanem sokkal inkább a tömegtársadalmak kultuszait, önjelölt messiásait gúnyolta. Már akkorát fordult a világ, hogy a normalitást képviselő keresztény-konzervatívoknak kell megvédeniük a Monty Python-t a törléskultúrát kimaxoló elmebeteg baloldaliaktól. Akik most éppen Loretta miatt akarják betiltatni a filmet; szerintük ugyanis sértő az LMBTQközösségre nézve, amikor a filmben azon gúnyolódnak, hogy egy nőnek öltözött férfi szatyorban akarja kihordani a gyereket.

A második félidőben, részben a téma folytatásaként Morvay Péter, a Hetek rovatvezetője érkezett a vendégfotelbe. Jeszi reggeli, a PSen megjelent cikkénél indultak, miszerint az ember felelőtlen viselkedésének, pláne ha Istennek képzeli magát, nagyon is lehetnek következményei. És ha ezeket a következményekre valaki transzcendens, akár bibliai magyarázatot ad, ahhoz igenis joga kell legyen, nem lincselhetik meg ezért a liberálisok, csak mert nekik nem tetszik, amit mond. Márpedig ma ez történik, így Magyarország a szólás és a vélemény-nyilvánítás szabadságáért is küzd akkor, amikor szembeszáll az LMBTQ– lobbi minden elsöprő nyomulásával.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture