Cseh Katka EU-s pénzesőjét rejtegetik a lehallgatási botrány mögött? – Politikai Hobbista Rétvári Bencével 2021.07.24.

Cseh Katka EU-s pénzesőjét rejtegetik a lehallgatási botrány mögött? - Politikai Hobbista Rétvári Bencével

Cseh Katka EU-s pénzesőjét rejtegetik a lehallgatási botrány mögött? - Politikai Hobbista Rétvári Bencével

Továbbra is zajlik a habverés az évtized botrányának kikiáltott, de még hámozott lufinak is kevés lehallgatási botrány körül. Kiderült, Panyiék egy 2018-as kanadai tanulmányt hasznosítottak újra. Abban a Citizen Lab munkatársai 45 országot azonosítottak, ahol az NSO Group szoftverével műveleteket hajtottak végre, és 6 országot találtak, ahol a kémprogramot a civil társadalom ellen használták. A 45 ország között vannak olyan izgalmas, kérdéses pedigréjű országok, mint Üzbegisztán, Omán és Irak és vannak olyan kifogástalan demokráciák, mint az USA, Svájc és Franciaország. Egy nem szerepel sehol: Magyarország. Se mint olyan ország, ami műveleti területként szerepel, se mint olyan, ahol a civil társadalom, újságírók és ellenzéki politikusok ellen használták.

A Hobbista úgy látja, az egész csak egy megkésett és kétségbeesett kísérlet volt arra, hogy a közéletünk nyári uborkaszezonját ne Cseh Katka 4,5 milliárdos, EU-forrásból szerzett nyereményei uralják. Mert az, hogy a Momentum üdvöskéje környékére milliárdok érkeztek, az cáfolja a kedvenc toposzukat, miszerint az uniós forrásokból kizárólag csak Orbán Viktor szűk köre részesedik.

Jósa Bálint már mégsem lelkes ÁVH-s, hanem csak egy sima butikigazgató. A HVG-ben már magyarázkodik, hogy dehogyis ő a feljelentő. A Hobbista végigvette a múlt heti, még az Nemzeti Sportnak adott interjúját, amiben szabályosan elbüszkélkedik vele, hogy az ő tevékenységének köszönhető a Puskás 2+1 meccses bezárása, hiszen – ahogy ő fogalmazott – csak ebből tanulnak a visszaeső és rasszista magyarok. 

A második félidőben Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkárát látta vendégül a Hobbista. Rétvári elmagyarázta, miért döntöttek a csúcsminisztérium rendszer mellett. A kormány álláspontja szerint így lehet elérni, hogy ne részérdekek vitájáról szóljon a kormányzás, hanem a nemzeti érdekről. A Bizottság mai fenyegetése kapcsán kifejtette, hogy a minket megnevelni akaró nyugatiak fel sem fogják, hogy mi a baj. Nem értik, hogy elhúz mellettünk a világ, hogy a kontinens egyre inkább eljelentéktelenedik Kelet és Amerika mellett, ők csak a genderrel és az LMBTQ-val hajlandóak foglalkozni. Meg persze azzal, hogy megőrizzék saját jólétüket, ami a később csatlakozott tagállamok kizsigerelésére épült, mióta elveszítették a gyarmataikat.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture