Brüsszel csak háttérzaj, Karácsony gazdasági programja pedig nélkülözi az intellektuális munkát – Politikai Hobbista Plusz 2021.07.10.

Brüsszel csak háttérzaj, Karácsony gazdasági programja pedig nélkülözi az intellektuális munkát - Politikai Hobbista Plusz

Brüsszel csak háttérzaj, Karácsony gazdasági programja pedig nélkülözi az intellektuális munkát - Politikai Hobbista Plusz

A kéthetenként jelentkező Politikai Hobbista Pluszban ezúttal a folyamatossá vált brüsszeli egzecíroztatások magyar néplélekre gyakorolt hatását, illetve Karácsony Gergely gazdaságpolitikai programját elemezték a trógerek és a professzorok.
Hobbista felvetésére, miszerint van-e önbizalom- és versenyképesség-növelő hatása annak, ha egy országot folyamatosan csesztetnek, arra senki nem tudott válaszolni. Az viszont biztos, hogy a megboldogult Jugoszlávia egykori területén született sportolók teljesítményén tényleg látszik, hogy mennyit kellett küzdeniük. A Magyarországgal szembeni folyamatos beavatkozási kísérletek pedig olyannyira épp a jelenlegi magyar kormány népszerűségének hasznosak, hogy Gerő András szerint Kabul rózsája egy-egy nyilatkozat után, amikor elmondja, hogy a németeknek Karácsony lenne jó magyar miniszterelnök, ilyenkor tuti, hogy megy a pénztárhoz, ahol személy szerint Orbán adja át neki a jutalmat. De viccen kívül, ha más haszna nincs is Brüsszelnek, a folyamatos zaklatásaik a visegrádi országokat szövetségbe és baráti viszonyba terelték.
Karácsony gazdaságpolitikai programja egy fércmű, nélkülözi a belső koherenciát, egymást kizáró állításokat tartalmaz, továbbá – ahogy szintén Gerő András jelezte – semmilyen intellektuális munka nincs mögötte, csak szolgai másolása Macron és Bernie Sanders ötleteinek. Dopeman abban biztos, hogy ha mást nem, az adóemeléseket komolyan gondolja, neki meg innentől nem barátja a főpolgármester. A Hobbista óvatosan rákérdezett, hogy található-e bármi jó is Karácsony kiáltványában, amire Molnár Attila Károly tudott igennel válaszolni: az egyetlen jó benne, hogy legalább a nyugdíjasoknak nem ígért fut-fát.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture