KariGeri csótányitatót is varázsoltatott a hollandokkal Budapestre – Politikai Hobbista DJ Bootsie-val 2021.06.30.

KariGeri csótányitatót is varázsoltatott a hollandokkal Budapestre - Politikai Hobbista DJ Bootsie-val

KariGeri csótányitatót is varázsoltatott a hollandokkal Budapestre - Politikai Hobbista DJ Bootsie-val

Csak nem bír lejönni a Budapesten uralgó baloldal a méhlegelős hazugságról. Miután a Fidelitas aktivistái önkéntes közmunkában nekiálltak kaszálni, Szabó Tímea feljelentést tett természetkárosítás miatt. Pedig a járda szélén tenyésző toklászos gaz továbbra sem egyenlő a természetvédelmi tájak értékes növényvilágával.
Ha már Budapest és a semmirekellés: ne a hollandokra haragudjunk azért, mert a városvezetés képtelen volt pár nyilvános illemhelyet ideiglenesen kihelyezni a szurkolók vonulási útvonala mellé. Vagy legalább másnap hajnalban összetakarítani utánuk.
Serie A mindenhol szivárványba borult, kivéve ott, ahol a Sariia A van divatban. Ott valahogy mindig elpárolog a társadalmakat megszerelni, megjavítani kívánó lendület a legnagyobb multinacionális cégekben. Budapesten hirdethetik mindenhol a szivárványt, mert állítólag itt nyomorgatják az LMBTQvégtelenközösségeket, de ahol valóban diszkriminációtól szenvednek, ott hirtelen alábbhagy mindig a civilizatórikus lendületük.
A második félidőben Solymosi Vilmos ült a győzikefotelbe, hogy a zene mellett a világot is megfejtsék a Hobbistával. Egykor az Árral Szemben rap-együttes tagjaként, később DJ Bootsienéven alkotott, és lett Yonderboi és az Amorf Ördögök mellett az urbánus budapesti értelmiség egyik kedvence. Ehhez képest Jeszi is meglepődött, mennyire jó volt az első Bootsielemez, írt is róla egy pozitív kritikát a Pesti Srácokon. Aztán másodszor is meglepődött, miután Vilmos ráírt Messengeren, és kiderült: ha a zenei világuk nem is annyira, de a politikai annál inkább egyezik.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture