A népszavazás ismétli önmagát – Politikai Hobbista Kiss Paszkál pszichológussal 2021.07.26.

A népszavazás ismétli önmagát – Politikai Hobbista Kiss Paszkál pszichológussal

A népszavazás ismétli önmagát – Politikai Hobbista Kiss Paszkál pszichológussal

Megkapóan emlékeztette a Hobbistát a héten kezdeményezett népszavazás 2016-ra. A kormány nem titkolja a szándékát, szeretné a választópolgárok egyértelmű támogatásával folytatni a vitákat Brüsszellel a gyermekvédelmi törvényről. Az ellenzék viszont nem emlékezik 2016-ra, vagy intellektuálisan nem fejlődött azóta semmit, mindenesetre ugyanúgy érdektelen álproblémának minősítik az LMBTQlobbi térfoglalását megakadályozni kívánó törvénymódosításokat, ahogy 2016-ban a migrációt tartották annak. Most a kisgyerekek köré húzott jogi kerítést tartják indokolatlannak és a fasizmus jelének, hogy aztán menetrendszerűen rácsodálkozzanak a valóságra ‘22-ben.
Hobbista néhány perc erejéig bemutatta Jackie HillPerry, amerikai rappert és motivációs előadót, aki frusztrált leszbikusból lett boldog családanya. Élete jobbra fordulását egyértelműen Istennek tulajdonítja. Ezek szerint tehát van visszaút a sátán birodalmából; az LMBTQstbgén mégsincs belekódolva az emberbe…
A második félidőben a Károli Gáspár Református Egyetem intézményvezető docense, Kiss Paszkál foglalt helyet a stúdióban. Pszichológusként elmagyarázta a Hobbista stábjának, hogy magánemberként lehet ugyan bármi a személyes véleményünk az önmagukat Napóleonnak és/vagy csillárnak képzelő embertársainkról, viszont neki azt kell néznie, hogy noha a páciens furcsa, de jól funkcionál, nem veszélyes sem önmagára, sem a társadalomra, stb.. És ha az utóbbi három kritériumot kimeríti, akkor teljesen felesleges vele a továbbiakban foglalkozni, hiszen az ágyban mindenki úgy és azzal csinálja, ahogy és akivel akarja. És ekkor a Hobbista rájött, hogy az ő távolságtartó toleranciája tulajdonképpen tudományos álláspont.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture