Normális melegek vs. páváskodó LMBTQ aktivisták – Politikai Hobbista Karapancsev Kristóffal 2021.07.08.

Normális melegek vs. páváskodó LMBTQ aktivisták - Politikai Hobbista Karapancsev Kristóffal

Normális melegek vs. páváskodó LMBTQ aktivisták - Politikai Hobbista Karapancsev Kristóffal

Benézték a haladók, mégsem fog összejönni az az új világ, ahol a politikai hatalmuk a kisebbségekből összetákolt mesterséges többségen alapul. Kiderült – amit mi eddig is tudtunk –, hogy az általuk dédelgetett kisebbségek gyűlölik egymást, és ha nincs ott a klasszikus többség, akkor nincs, aki megakadályozza, hogy az Antifa, az LMB, a bevándorlók és a tranyók egymást verjék az utcán, ahelyett, hogy békés növényevőként átlegelnék magukat a szebb jövőbe. Nyugaton persze ezt még kevesen merték felfogni, de az egyik értelmes ember pont egy nyíltan meleg német politikus, aki ráadásul az AfD színeiben ül Észak-Rajna-Vesztáflia tartományi parlamentjében.

Tóth Csaba, Zugló ura rájött, hogy az ásó többfunkciós szerszám, lehet vele takarmányozni is, nem csak elásni. Hadházy pedig cserébe lenyugodott, megígérte, hogy nem fogja elrontani az előválasztást azzal, hogy korrupciós ügyleteket olvas az ellenfele fejére.

Kalifornia listázta azokat az államokat, ahova nem utazhatnak az állami tisztségviselők hivatalos minőségben. Nem valami távoli és vadregényes latorállamokról és diktatúrákról van szó, hanem az USA olyan tagállamairól, ahol képesek voltak az amerikaiak Trumpra szavazni. Őket diszkriminatív államnak nevezi Kalifornia, és a legújabb ötletük, hogy gazdasági kapcsolatba sem lépnek velük. Így verik szét az Egyesült Államokat a teljesen őrült kaliforniai kommunisták.

A második félidőben Karapancsev Kristófot látta vendégül a Hobbista, akinek ez volt az első tévéinterjúja! Komolyzenészként diplomázott Németországban, de három okot is felsorolt, amiért úgy döntött: tanulmányai elvégzése után hazatér. Tisztában van vele, hogy Magyarországról nagyon nehéz nemzetközi zenei karriert felépíteni, de lelkes és optimista. Azt viszont nagyon nem bírja, amikor a zenészek politizálnak  a színpadon, ahelyett, hogy olyan kevésbé megosztó, ún. kommunális témákkal foglalkoznának, amelyekről a zenének tényleg szólnia kellene.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture