Brével vert zongorától a Kígyó-szigetig terjed az őrület Ukrajnában – Politikai Hobbista Déri Stefivel

Brével vert zongorától a Kígyó-szigetig terjed az őrület Ukrajnában – Politikai Hobbista Déri Stefivel

Brével vert zongorától a Kígyó-szigetig terjed az őrület Ukrajnában – Politikai Hobbista Déri Stefivel

Hiába verik percenként félre a harangot nyugaton miatta, nem csak orosz propaganda és dezinformáció létezik. Sőt, mivel az oroszok vajmi kevéssé vannak ráhatással a napi híreinkre, eddig kizárólag csak ukrán- illetve amerikai dezinformációval és propagandával találkoztunk. A Kígyó-sziget hős védőivel indított a hétfői Politikai Hobbista, akik úgy haltak hősi halált, hogy megadták magukat és mindannyian élnek.

Ukrajna nyugati orientációjával kapcsolatban semmi kétségünk nem lehet, ugyanis ők is egy idiótát választottak elnöknek. És a csapatát kormánynak. Ez olyan, mintha nálunk Sas József társulatából és a Szeszélyes évszakok sztárjaiból állna a kormány. Hogy hogyan jutott el Zelenszkij a farkával vert zongorától és az LMBTQI kozáktánctól a háborúig, azt majd érdemes lesz megkérdezni a kitalálóitól és tartótisztjeitől egyszer. Mindenesetre Ukrajna is egy kiváló példa, hogy mivel jár, ha idiótákat választunk meg fontos pozíciókba.

Számunkra sokkal komolyabb gondot okoz, amit az EU ütődött államai produkálnak Joseph Borell vezetésével. Nem a békét szorgalmazzák, hanem warmongerként biztatják az ukránokat a halálig és azon túl is kitartásra. Még fegyvert is szállítanak nekik, köztük legújabban vadászgépeket is. Hogy hogyan, miközben az ukrán csapatok többsége már be van kerítve, az mindegy, a hülyéket nem érdekli. Majd feladják GLSen, vagy gyalogszerrel. Maga a vadászgép meg csirkelábakon gyalogol át a határon. Jó, hogy mi ebben nem veszünk részt.

A második félidőben Déri Stefivel, a Hír TV műsorvezetőjével, a Megafon legszebb arcával kiegészülve folytatta a Hobbistacsapat egy kicsit az ukrán helyzet elemzését, de leginkább Márki-Zay Péter hajmeresztő, komikus, de mégis valahol egészen ijesztő kijelentéseit vették górcső alá. Persze nem maradt ki a kis személyesebb hangvétel sem, amikor Stefi arról mesélt, hogy alsó tagozatos korában hogyan készített interjút a húgával egy családi születésnapi bulin. Akkor még nem tudta ugyan, hogy egyszer majd a médiában komolyan is fogja ugyanezt csinálni, de már akkor is imádta nézni és utánozni a hírolvasókat a tévében. Végül szó esett a Megafonról is, és arról, hogy mennyire fontos, hogy a jobboldali közösség megtalálta a hangját felbátorodott, és ha le is tilt minket időnként a Facebook, azonnal újjáépülnek a csoportok. Nem lehet lenyomni minket!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture