Magyarország azért élhető, mert egy kicsit slampos és semmit nem veszünk túl komolyan – Politika Hobbista Plusz 2021.12.10.

Magyarország azért élhető, mert egy kicsit slampos és semmit nem veszünk túl komolyan - Politika Hobbista Plusz

Magyarország azért élhető, mert egy kicsit slampos és semmit nem veszünk túl komolyan - Politika Hobbista Plusz

Újra összeállt a Hobbista Plusz, miután Dopeman visszakézből leverte a covidot. Hogy ér össze a német nyelvterületen egyre durvább mértéket öltő oltás-fasizmus és az új német kormány “driverkedése” a föderális Európa “előmozdítása ügyében? Hát úgy, hogy ha tényleg nekiállnak vezényelni az EU-t, akkor hamarosan kötelezettségszegési eljárást indítanak ellenünk amiatt, hogy nálunk nem különböztetik meg és nem nyomorgatják hatóságilag az oltatlanokat. A föderális Európával pont azt veszítjük el, ami a legélhetőbbé teszi a térségünket, a slamposságunkat – ahogy Gerő tanár úr fogalmazott. Mi semmit nem veszünk vérkomolyan, ezért akár nyugodtan kötelezővé is tehetnék az oltást, mert az állam majd olyan “szigorral” fogja behajtani, mint az otthoni pálinkafőzés tilalmát. Tehetjük ezt addig, amíg független állam vagyunk.
Völner Pál és Anonymus maradt a második félidőre. A két botrányt az választja el egymástól, hogy míg a kormányoldalon rögtön levették az államtitkárt, addig a baloldal összezárt. Ahogy korábban Kispesten is tették. Ennek pedig az az oka, hogy egy embert könnyű levenni, de egy teljes netwörköt nem lehet lecserélni, mert az a baloldalon néha a teljes pártot jelenti. A “ki az oligarcha?” kérdésre pedig az a megfejtés, hogy az, aki politikust és általuk előnyöket vásárol, nem pedig az, aki a politikai kapcsolatrendszerének köszönhetően gazdagodik.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture