MZP-ből nem a szent fény, hanem a gyűlölet árad – Politikai Hobbista Velkovics Vilmossal 2022.02.18.

MZP-ből nem a szent fény, hanem a gyűlölet árad – Politikai Hobbista Velkovics Vilmossal

MZP-ből nem a szent fény, hanem a gyűlölet árad – Politikai Hobbista Velkovics Vilmossal

Márki-Zay Pétert ritkán vádolják azzal, hogy épelméjű lenne, de a legfrissebb produkciója széles körben megdöbbenést keltett. Sima, hétköznapi zöldségesekkel ordítozott, mert azok nem hitték el, hogy Orbán nézi őket hülyének. Sőt, emlékeztették arra, hogy pont MZP szokott mindenkit ostobának nevezni, aki nem az ő feltétlen híve, követője, rajongója. És nem véletlen, hogy ennyi gyűlölet árad belőle; a legprimitívebb kommentekből állítja össze a napirendjét. Nem fanyalgó haszonélvezője, nem cinikus irányítója a csőcseléknek, hanem eggyé lényegült azzal.
A FOS is produkálta magát. Úgy sikerült átfesteni egy hírt, jelesül az EU gazdasági újjáépítési alapjából a kimagasló magyar GDP növekedés miatt csökkenő forrásokat, mintha ez egyrészt tragédia lenne, másrészt Orbán hibája. Pedig a tragédia az lett volna, ha nem sikerül újraindítani a gazdaságot, ami így nem hozott volna össze rekordnövekedést 2021-ben. A Hobbista ennek apropóján megemlékezett a Telex újságírójának egyéb legendás teljesítményeiről is.
A propagandával soha nem képesek leállni, Eminem térdelését azonnal a BLM melletti kiállásnak hazudta a FOS. Pedig, és erről Ábrahám Róbert, a tupacológia legnagyobb magyarországi professzora tartott előadást, csak Tupac és Notorious BIG előtt tisztelgett, akik a keleti és nyugati parti rapperek közötti háborúban vesztették életüket. Semmi köze nem volt a marxista BLMhez a térdelésének.
Hobbista csapat két tagja, Jeszi és Ambrózy régi ismerősként köszöntötték Velkovics Vilmost, a Hír TV hír-főszerkesztőjét, hiszen annak idején ő vezette a Hír TV formabontó műsorát, a Keménymagot, ahol az ApátiMegadjaAmbrózyJeszenszky négyes triggerelte hétről hétre a libsiket. De persze nem csak nosztalgiázásról szólt a beszélgetés, hanem próbálták közösen megfejteni azt a pszichózist, ami nem csak Márki-Zay Péter fejében kavaroghat, hanem a felhergelt követőinél is. Vajon fel fognak-e mászni a HírTV épületében a lépcsőre? Vagy nekirohannak egy ajtónak? Vili szerint nem kérdés…
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture