Csivavasrác tarthat konverziós terápiát heteróknak, hogy ne legyenek azok – Politikai Hobbista Szabó Jánossal 2022.02.16.

Csivavasrác tarthat konverziós terápiát heteróknak, hogy ne legyenek azok – Politikai Hobbista Szabó Jánossal

Csivavasrác tarthat konverziós terápiát heteróknak, hogy ne legyenek azok – Politikai Hobbista Szabó Jánossal

Az orosz-ukrán háború elmaradt, így normális Politikai Hobbistát tartottak a srácok. Illetve normális pont nem volt, hiszen az elmebeteg jelenségek közül szemezgettek.
Lehetnek-e az állatok melegek? Nyilván nem, de valamiért az a haladás legújabb becsípődése, hogy a zsiráfok és a császárpingvinek között is szeretnék kimutatni az általános és mindent elsöprő homoszexualitást. A kupakot közösen őrző hím hattyúktól kezdve a közös ketrecbe zárt pingvinekig mindenhol az LMBTQIt találták meg, elfeledkezve arról, hogy az állatok nem élnek szexuális életet. Ők a dominanciáért harcolnak és szaporodnak.
Döntetlenre áll a nagymamák és az unokák meccse Németországban, hogy ki gyilkolja jobban a klímát. Ma éppen a kisbabák terjesztik a klímagyilkos kórt és a pestist, nekik nem szabad világra jönni, ahogy azt plakátokon is hirdetik.
Magassarkúban topogó, kutyafétises, szadomazó csivavasrácot választott a Bidenkormányzat a nukleáris energia, valamint a fűtőanyag- és hulladékártalmatlanítási osztály vezetőjének. Nyilván azért, mert látványosan bolond, és az őrültséget mostanában szentségként tisztelik Amerikában. Viszont a nőrfi nem is ezért érdekes, hanem azért, mert korábban konverziós terápiákat tartott. A konverziós terápiákat pedig elvileg betiltották, senkinek nem szabad beavatkozni a szexualitásába. Kiderült, ebből egy szó nem igaz, csak a heteroszexualitás felé bűn bárkit is terelni. Viszont ha ráakadsz egy pszichésen sérült, gyenge személyre, akkor nyugodtan bevonhatod őt a saját, perverz közösségedbe. Még ünnepelnek is érte.
A mai műsor második részéből megtudhattuk, hogyan lesz valaki huszonhét éves korára egy nemzetközi piacon dolgozó szállítmányozási cég tulajdonosa. Az első és legfontosabb: ne vegyék fel az egyetemre. Szabó János persze ennél sokkal többet is elárult: például azt, hogy miként működik ez az üzletág, hogyan találnak egymásra a megbízók és a fuvarozók, milyen lehetőségek, támogatások segítségével tud valaki céget építeni, bővíteni… ja, és hogy mire jó az a nyomkövető rendszer, amivel nem csak azt látja, hogy épp hol vannak a cég járművei szerte Európában, hanem olyan adatokat is, hogy épp mennyit fogyaszt, mekkora fordulatszámon pörög a motorja. Azaz, padlógázt nyom-e a sofőr, vagy kényelmesen autózik.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture