Márki-Zay legújabb aranyköpése(i)… ezúttal szó szerint – Politikai Hobbissta Renge Zsolttal

Márki-Zay legújabb aranyköpése(i)... ezúttal szó szerint - Politikai Hobbissta Renge Zsolttal

Márki-Zay legújabb aranyköpése(i)... ezúttal szó szerint - Politikai Hobbissta Renge Zsolttal

A csütörtöki adás ott fejeződött be, ahol Jockey Ewingra épen rálőttek a Dallasban… hogy aztán majd csak hónapokkal később, a következő évad első epizódjában derüljön ki, ki húzta meg a ravaszt. Na jó, most nem kellett ennyit várni a nézőknek; pénteken folytatta a Hobbista az előző napi témát, a független-objektív sajtó (FOS) számára kínos fejlemények elemzését. Például hogy a Soros-hálózat egyik korábbi vezetője saját maga tálalt ki arról, hogyan veszik meg kilóra a baloldali újságírókat, és hogyan gyártják szakmányban a Lengyelországot és Magyarországot lejárató cikkeket, riportokat.
A FOS (független-objektív sajtó) viszontagságai a fasorba’ sincsenek azokhoz a pillanatokhoz képest, amiket a baloldal számára az önjelölt messiásuk okoz nap mint nap. Egy csokorra való gyűjtést láthatunk a Kapitány szerepléseiből; és ez csak az elmúlt néhány napi termése! Spoiler: a végén, a kispad egyik beszólását követően, Jeszi az asztalán fetrengésig jut el, annyira nem bírja abbahagyni a röhögést…
De aztán komolyra fordul a szó, és korunk egyik legnagyobb és legismertebb gondolkodója, Jordan Peterson kanadai filozófus-pszichiáter néhány gondolatának szentelte a csapat az utolsó perceket. A mester nyár elején ismét Magyarországra jön, de bemelegítésként az adásban látható az az egy perces jelenet, amikor elegáns könnyedséggel, ám kőkeményen csőbe húzta az egyik brit TV-csatorna hisztizőjóemberkedő, hipokrita riporternőjét.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture