Vágtató paripa helyett állatorvosi lóként érkezett meg Márki-Zay Péter az ellenzéki összefogásba – Politikai Hobbista Trunkos Andrással 2021.12.27.

Vágtató paripa helyett állatorvosi lóként érkezett meg Márki-Zay Péter az ellenzéki összefogásba – Politikai Hobbista Trunkos Andrással

Vágtató paripa helyett állatorvosi lóként érkezett meg Márki-Zay Péter az ellenzéki összefogásba – Politikai Hobbista Trunkos Andrással

Amerika egyes, Gyurkabácsi emberi által uralt vidéken már nincs kockázata a fegyveres rablásnak. Ha a megfelelő kisebbséghez tartozik az elkövető, azonnal kiengedik az előzetesből, büntetést pedig nem is kap a tettéért. Sőt, a Soros által támogatott, az ő kampánykeretének terhére megválasztott ultraérzékeny és hiperprogresszív ügyészek vádat sem emelnek ellenük. Emellett nyugodtan lehet kábítószert terjeszteni és lopni. Darrell Brooks is egy ilyen ügyésznek köszönhetően került szabadlábra, hogy utána tömeggyilkosságot hajtson végre egy karácsonyi vásáron.

Egyre nagyobb a morgás az összefogás táborán belül az ellenzéki előválasztást behúzó Márky-Zay Péter miatt. A vágyott vidéki, keresztény-konzervatív szavazók megszólítása helyett a fix körzeteket sikerült eddig döntetlenre rontaniuk vele. A selyemzsinórt már megkapta, a Hobbista viszont elmesélte, hogy egy másik klasszikus megoldással is dolgoznak az ellenzéki pártok, Sztálin halálát próbálják megismételtetni Márki-Zay Péterrel.

A németek megint birodalmat építenek, most éppen Európai Unióra keresztelték. De pont ugyanarra vágynak, amire II. Vilmos császár is vágyott: birodalomra hátországgal. Mitteleuropa és Berlin-Bagdad vasútvonal. És persze most is a szerbek szúrják a szemüket. A Hobbista és a kispad szerint a legjobb lenne, ha betartanák a ‘47-es párizsi békeszerződést és nem akarnának birodalmat építeni. De erről úgysem lehet őket lebeszélni, akkor legalább mi maradjunk ki belőle.

A második félidőben Trunkos András, az Omega menedzsere érkezett a Hobbista vendégfotelébe. A beszélgetés során természetesen nem lehetett elkerülni Kóbor János halálát sem, de a hangsúly inkább a méltatáson volt. Egyrészt Meckyén, aki igazi rocksztár volt, “larger than life”, ahogy az angol mondja, másrészt az Omegáén, minden idők legsikeresebb magyar zenekaráén, itthon és külföldön. András szinte a zenekar hatodik tagjaként (zenét is szerzett, szövegeket is írt) sokezer órát töltött együtt a többiekkel, nyilván rengeteg személyes sztorija is van. A nagy kérdésre, hogy Kóbor János halála után van-e még bármilyen jövő az Omega névben… izgalmas választ adott. Az adásból kiderül.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture