Nőtt-e a munkanélküliség Magyarországon? – Politikai Hobbista Bodó Sándorral 2021.04.29.

Nőtt-e a munkanélküliség Magyarországon? - Politikai Hobbista Bodó Sándorral

Nőtt-e a munkanélküliség Magyarországon? - Politikai Hobbista Bodó Sándorral

A kedvező járványadatoknak és a felnőtt lakosság lassan 50%-át kitevő beoltottságnak köszönhetően egyre inkább úgy néz ki, lassan visszakaphatjuk a normális életünket. A hétvégén kinyitottak a teraszok, ami fiatalok hömpölygő tömegeit eredményezte, főleg a nagyvárosokban. A régóta halogatott, euforikus hangulatú találkozások, sörözések valószínűleg pánikba ejtették az ellenzéket. Ezért gyorsan újabb halálkampányba kezdtek, hogy még véletlenül se legyen jókedve a lakosságnak. A legnagyobbat Gyurcsány Ferenc alakította, aki szerint ma egy pohár sört sem tudnak meginni az emberek, annyira nincs pénzük; szerinte csak és kizárólag a celebek és a NER kedvezményezettjei örülnek a nyitásnak.
Régi lemezt rakott fel újra Hadházy Ákos: miért vannak katonák az utcán, és miért van náluk fegyver? A Hobbista csapatának katonai szakértője, Kurtz ezredes végre kedvenc témájáról beszélhetett. Megtudtuk többek között, hogy elsősorban a kijárási tilalom idején (engedéllyel), a munkából egyedül hazafelé tartók, illetve az elnéptelenedett utcákon a boltok védelmét szolgálja a fokozott rendőri és katonai jelenlét, és hogy a katonának ugyanolyan szériatartozéka a gépkarabély, mint Hadházy Ákosnak a Xanax.
A második félidőben Bodó Sándor, foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár volt a Hobbista vendége, aki részletesen elmondta, milyen lehetőségei voltak, és hogyan élt ezekkel a magyar állam a bajba került ágazatok munkavállalóinak támogatására, a munkanélküliség megemelkedésének megakadályozására. De szóba kerültek a DJ-k, fodrászok, műkörmösök, stb. is, akik jellemzően katás egyéni vállalkozóként dolgoznak, így az ő megsegítésük is terítéken van még. És végül a remény is felcsillant: Magyarország eddig a terrorcselekmények hiánya miatt volt közkedvelt, biztonságos célpont Európán belül a turisták számára, a nagymértékű beoltottságnak köszönhetően ezután már egészségügyi szempontból is az lesz, így jó okkal bízhatunk benne, hogy a turizmus is hamarosan erőre kap.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture