Miért nincs Gyurcsány még mindig börtönben? – Politikai Hobbista Gaudi-Nagy Tamással 2021.06.03.

Miért nincs Gyurcsány még mindig börtönben? - Politikai Hobbista Gaudi-Nagy Tamással

Miért nincs Gyurcsány még mindig börtönben? - Politikai Hobbista Gaudi-Nagy Tamással

A Tavaszi Ébredés fedőnevű vállalkozás keretében a balos városvezetés ellentámadást intézett a Kínai Népköztársaság ellen. Utcaátnevezésekkel sokkolták Pekinget, a másfél milliós kínai hadsereg pedig azóta sem győz hátrálni. Ja, nem, rá se bagóznak erre a hisztire, hiszen ez csak a szokásos szimbolikus politika, amiről megígérték, hogy nem fogják művelni. De a Hobbistának is támadtak ötletei, milyen utcákat és intézményeket lehetne még átnevezni, ha már így intézzük a dolgainkat.
Ha már átnevezés, akkor a WHO sem bírt magával. Nem szeretnék, ha a koronavírus mutánsokat azokról az országokról neveznék el, ahol azok kialakultak, inkább a görög ABC betűit javasolják. Mert az nem stigmatizáló és diszkriminatív.
Elég durva képsorokat sikerült bemutatni egy németországi tüntetésről, ahol iszlamista bevándorlók követeltek halált izraelre és a zsidókra. A Hobbista megállapította, hogy ha a most hatalomra vágyó moslékkoalíció kormányzott volna az elmúlt években, akkor ugyanezt látnánk már Budapest utcáin is.
A második félidőben GaudiNagy Tamást látta vendégül a Hobbista, aki elmesélte, hogy a Gyurcsány Ferenc elleni eljárások még nem zárultak le, nem úszta meg. Sőt! Felmerült, hogy azért kapar ennyire a hatalomért, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia. GaudiNagy két példát is hozott: Iliescut 30 évvel a bukaresti bányászjárás után ítélték el, a belfasti vérengzések, a “Bloody Sunday” után pedig 40 év telt el, mire egyáltalán eljárást indítottak a felelősökkel szemben. Szóval legyünk nyugodtak: Gyurcsány nem lehet még nyugodt. Lehet, hogy ezért szittyózik ennyit?

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture