Biohorror az iskolákban, szivárvány a stadionokban – Politikai Hobbista Berzeviczi Attila sportjogásszal 2021.07.17.

Biohorror az iskolákban, szivárvány a stadionokban – Politikai Hobbista Berzeviczi Attila sportjogásszal

Biohorror az iskolákban, szivárvány a stadionokban – Politikai Hobbista Berzeviczi Attila sportjogásszal

Miért akarja bárki is a kopuláció összes formáját bemutatni a gyerekeknek? Csak nem azért, mert a felvilágosító-aktivisták nárcisztikus elmebetegek? Valószínűleg igen, hiszen őket már az sem elégítette ki, hogy mindenfélét levágtak magukról, vagy éppen odaragasztottak valamit. Aki képes visszaemlékezni a kamaszkorára, a hormon- és hangulatingadozásaira, a szélsőséges érzelmeire, az pontosan tudhatja, hogy totál döntésképtelen lett volna ilyen kérdésekben. Ilyenkor bárkit rá lehet beszélni bármi hülyeségre, és ez a cél.
A szivárvány társadalmi ügy, ha viszont nem szereted a szivárványt, akkor politizálsz. Ha ökölbe szorítod a kezedet és térdelsz a nyugati országok múltbéli bűnei miatt, akkor társadalmi kérdést feszegetsz, ha jelzed, hogy nem kedveled a térdelősdit, akkor politizálsz. Ez a pőre kettős mérce áll az UEFA fegyelmi bizottságának minapi, a magyar válogatottat zárt kapuk mögé kényszerítő döntése mögött. A maradék “bizonyítékot” pedig a libsi hálózat FARE nevű szervezete szállította, összhangban a nyugati politikusok és nyugati médiumok által tolt magyarellenes kampánnyal.
A második félidőben is a foci maradt a téma. A Hobbista Berzeviczi Attila sportjogászt látta vendégül, aki, amellett, hogy az FTC igazgatótanácsának elnöke, tagja a nemzetközi sportbíróságnak is.. Ha az MLSZ odáig viszi az ügyet, akkor természetesen érintettség és elfogultság miatt ő nem tárgyalhatja az ellenünk szóló eljárást, illetve a fellebbezést, de véleménye lehet róla. Berzeviczi ugyan nem híve a nézőtéri politizálásnak, de a kettős mércét ő is kifogásolja; amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek, de ez nem az a jogállamiság, amiről annyit beszélünk. A ‘90-es évekhez képest pedig hiába csendesültek le a szurkolók, a digitális korunkból fakadóan nem is lehet már büntetlenül rendetlenkedni, mindenről felvétel készül, ami később bizonyíték az eljárásban. Mégis sokan úgy érzik, hogy ma viselkednek tűrhetetlenül a szurkolók. Pedig csak a média nagyít fel nem túl jelentős és nem tömeges, hanem egy-egy ember által elkövetett marhaságokat.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture