A Politikai Hobbista intézett baglyot a magyarok huhogástól rettegő holland válogatottnak – Vendég: Csapó Harold Gábor 2021.06.27.

A Politikai Hobbista intézett baglyot a magyarok huhogástól rettegő holland válogatottnak - Vendég: Csapó Harold Gábor

A Politikai Hobbista intézett baglyot a magyarok huhogástól rettegő holland válogatottnak - Vendég: Csapó Harold Gábor

Miért gyűlölik ennyire Orbán Viktort a világ liberálisai? A kérdés azért is jogos, mert TrumppalSalvinivel és Bolsonáróval szemben nem egy nagy- vagy középhatalom vezetője, hanem egy 10 milliós, közép-európai ország miniszterelnöke. A Hobbista, a nyilvánvalók mellet, abban találta meg a magyarázatot, hogy árulónak, disszidensek tartják, amiért nem teljesítette be a neki szánt libernyák sorsot, hanem átvitte a Fideszt a jobboldalra.
Viszont nemcsak orbanofóbok, hanem focifóbok is vannak, a két halmaz pedig szinte pontosan fedi egymást. Nem bírják elviselni, hogy a focinkat pont ugyanaz emelte fel, ami az országot: a nemzeti büszkeség.
A hollandok válogatottja attól fél, hogy a magyar szurkolók kihuhogják, ezért a Hobbista gondoskodott bagolyról, hogy ne maradjanak hazugságban a magyar szurkolók rasszizmusáról mindenféle kitalálókat terjesztő libernyák propagandisták.
A második félidőben Csapó Harold Gábor, a Budapest Beszél oldal adminja ült a vendégszékbe. Gábor Amerikában született, 1994-ben meglátogatta Magyarországon élő édesanyját, aminek az lett a vége, hogy 17 évesen hazaköltözött. A Magyar Televíziónál kezdte, a HírTVnél folytatta, majd pedig néhány hónappal ezelőtt, amikor az Ozone TVnek forgatott volna egy sajtótájékoztatón, ahol Karácsony Gergely 3 órán át várakoztatta őket, majd végül nem volt hajlandó semmilyen kérdésre sem válaszolni – Gábor berágott. Ha Gejgő nem válaszol, akkor majd ő megkérdezi a Budapesten közlekedőket, mit gondolnak a csodálatos főpolgármester még csodálatosabb ténykedéseiről. Készített két videót, amelyeket eddig összesen 1,5 millióan néztek meg. Az egyiket mi is bemutattuk az adásban, de az egész beszélgetés nagyon izgalmas és tanulságos.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture