Pedofil- vagy melegellenes a törvény? Miért szavazta meg a Jobbik? – Politikai Hobbista Gömör Tamással 2021.06.15.

Pedofil- vagy melegellenes a törvény? Miért szavazta meg a Jobbik? - Politikai Hobbista Gömör Tamással

Pedofil- vagy melegellenes a törvény? Miért szavazta meg a Jobbik? - Politikai Hobbista Gömör Tamással

Elfogadta a Magyar Országgyűlés a pedofilellenes törvényt. A baloldal megpróbálja átkeretezni; azaz olyan narratívát elterjeszteni, hogy a törvény a melegekkel szemben ellenséges. Miközben semmi ilyesmiről nincs szó; a gyerekeket célzó melegpropagandával szemben zéró toleranciát hirdet.
Bár a meleg szervezetek kikérik maguknak, ha összemossák őket a pedofilokkal; valójában a Pride szervezoi sohasem határolódtak el. Olyannyira nem, hogy épp azt az egyébként általuk felkért liberális írónőt, Kiss Noémit nem engedték felszólalni az egyik felvonulásuk alkalmával, aki korábban szót mert emelni a külföldi Pride rendezvényeken fellépő transzvesztita gyerekek propagandisztikus célú felhasználásával szemben.
Esett egy kis szó fociról is: a magyar válogatott balszerencsés vereségéről Portugáliával szemben, de nem lehetett kihagyni Fekete-Győr Andrást, aki most kivételesen már a meccs előtt átállt a magyarok oldalára. Persze Marseille-e és Lyon-t nem összekeverte, de ennek megértéséhez nézzétek meg a műsort! 😉
A második félidőben Gömör Tamás fotós, operatőr, kreatív igazgató ült a vendégfotelben. Aki bár munkáját tekintve komoly ember, nem csak fazonjában őrzi fiatalkori énjét, de valóban a 90-es évek bulizós korszakának egyik nagy tanúja és túlélője. Jeszivel megbeszélték, hogy valaki simán lehet nemzeti elkötelezettségű, keresztény-konzervatív, ettől még lehet nyitott a nagyvilágra, művészetekben, zenében, filmekben is – és lehetnek bőven olyan sztorijai a múltjából, amiket a haveroknak szívesen elmesél, de a gyerekeinek nem szeretné mintaként álltani.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture