Magyar katona a vietnámi háborúban – Politikai Hobbista Kondor Lászlóval 2021.06.03.

Magyar katona a vietnámi háborúban - Politikai Hobbista Kondor Lászlóval

Magyar katona a vietnámi háborúban - Politikai Hobbista Kondor Lászlóval

Karácsony Gergely megszólalt angolul! A Telex KISZÚRTA! Teljesen véletlenül!
Az egész sztori pont olyan kamu, mint a fővárosban manapság minden. Bár közel sem mérhető a főpolgármester fantasztikus teljesítményéhez, de a műsorban Jeszi is megszólalt szuahéliül.
Hargitai Miklós, a Népszava főszerkesztője Kereki Gergővel, a Mandiner főszerkesztő helyettesével vitatkozott a minap. Kereki és a Mandiner sosem titkolta jobboldali irányultságát, ám Hargitainak sikerült rezzenéstelen arccal közölnie a vita során, hogy a Népszava nem baloldal. Végül is csak a címlapon, a fejlécen szerepel, hogy “Szociáldemokrata”.
Mennyiben hasonlít Karácsony Gergely egy Che Guevarra pólós, 16 éves hülyegyerekreSpoiler: nagyon. Részletek a műsorban.
Végül néhány videót láthattok, amelyekből kiderül, hogyan képezi ki a globalista baloldali hálózat az aktivistáit: még az artikulátlan visításuk is egyforma.
A második félidőben Kondor László, egykori katona és harctéri fotós, az amerikai hadsereg vietnámi veteránja volt a Hobbista vendége. Megtudhattuk, hogyan menekült az 16 évesen az 56-os megtorlások elől Ausztriába, majd tovább Amerikába, hogyan került ott be az egyetemre, és hogy kötött ki végül a fronton. És aztán körbeér a történet: 1993-ban hazatért, először Budapestre, 2007 óta pedig Kapolcson élnek, amerikai feleségével.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture