A vért és a becsületet Dobrev Klárára cserélte a Jobbik – Politikai Hobbista B. Tóth Lászlóval 2021.06.10.

A vért és a becsületet Dobrev Klárára cserélte a Jobbik - Politikai Hobbista B. Tóth Lászlóval

A vért és a becsületet Dobrev Klárára cserélte a Jobbik - Politikai Hobbista B. Tóth Lászlóval

Összenőtt, ami összetartozik, de mégis mindenki meglepődött, amikor eloször meglátta azokat a plakátokat, amin Jakab Péter, a Jobbik elnöke fotózkodik össze a legsúlyosabb DK-s arcokkal. És még erre is rátett egy lapáttal az a plakátsorozat, amiken cserébe Dobrev Klára áll támogatólag az egykori skinhead és/vagy radikális jobbikos csávók mögé. A Hobbista egy nagy, közös pszichodráma keretében dolgozta fel a döbbenetet.
Ha már meglepetések, akkor Fauci, az amerikai elnök egészségügyi főtanácsadója most nyilvánosságra került e-mailjei mindent borítanak. A fickó egészen korán tudta már, hogy a koronavírus laborszökevény, de a nyilvánosság előtt az ellenkezőjéről beszélt. Falazott a kínai kommunista pártnak és gyengítette Trump elnököt, aki az első perctől kezdve Kínát tette felelőssé a világjárványért. Még egy kis meglepetés: Fauci elkötelezett demokrata.
A második félidőben B. Tóth László, a ’80-as, ’90-es évek popkulturális ikonja, a Poptarisznya kitalálója, a ma retrókirályként dolgozó műsorvezető vendégeskedett a Hobbistában. Megidézték a nyolcvanas éveket, amikor a mai fiatalok számára teljesen ismeretlen, hihetetlen viszonyok uralkodtak, a zenéhez nem lehetett csak úgy hozzájutni. A lemezeket, kazettákat nyugatról, külföldi ismerősök, diplomaták, pilóták segítségével lehetett megszerezni, becsempészni, leboltolni – De B. Tóth most is ugyanezt az életet élné, ha még egyszer elölről kezdhetné.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture