Karácsonyt már a saját beismerő szavaitól is megvédi a 444 – Politikai Hobbista Farkas Bertalannal 2021.12.16.

Karácsonyt már a saját beismerő szavaitól is megvédi a 444 – Politikai Hobbista Farkas Bertalannal

Karácsonyt már a saját beismerő szavaitól is megvédi a 444 – Politikai Hobbista Farkas Bertalannal

Karácsony Gergely nem tart Budapestinfót, a sajtótájékoztatón nem válaszol a kérdésekre, az újságírók elől menekül, de amint megjelenik a FOS, vagyis a független-objektív sajtó, akkor úgy repül hozzájuk egy kis szeretgetésért, ahogy Tarzant hívja a dzsungel és ahogy a legyeket vonzza a szar. Most a 444 Quibit című aloldalának állt a rendelkezésére és nem győzött betelni önmagával. A 444-esek pedig rajongva szerették, még egy kis propozíciót is írtak az interjú elé, hogy az olvasók rögtön tisztába kerüljenek vele, milyen csodálatos személyiséget sikerült mikrofonvégre kapniuk. A Hobbista elemezte a FOS működését, benne az olyan meglepő húzásukkal, hogy ők még Karácsony durcás beismerései, illetve Kerpel-Fronius Gábor szavai ellenére is tagadják, hogy volt szándék a Városháza értékesítésére.
Végre ismertté vált az új német védelmi miniszter személye. A nyugat-európai hagyományoknak megfelelően egy Mrs. Doubtfire hasonmást választottak, aki nő, nem ért az általa vezetett szakterülethez, de legalább ártalmatlannak néz ki. Nem úgy, mint a fáklyás katonai masírozásaik.
A Magyar Népköztársaság Hőse – ezt a címet egyetlenegy honfitársunk birtokolja: Farkas Bertalan. 1980. májusában járt a világűrben, ezidáig egyetlen magyarként. Óriási megtiszteltetés, hogy elfogadta a Hobbista meghívását. A laposföld és egyéb kötelező poénok után természetesen az emlékekről, élményekről szólt a beszélgetés, meg persze arról is, hogy mi az űrhajósok dolga, mi kell ahhoz, hogy valakiből űrhajós lehessen. És hogy mi, magyarok milyen sok tudományos és műszaki teljesítménnyel járultunk már hozzá a nemzetközi űrkutatáshoz, ezért igazán megérdemeltük, hogy negyven évvel ezelőtt (a világ összes országa közül hetedikként) felrepülhessen egy emberünk; és ma ismét megérdemeljük ugyanezt. Reméljük, 2024-ben meg is valósul. Farkas Bertalan is nagyon rajta van az ügyön.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture