“De tűz vagy, Feri, te hiperbestia!” – Gyurcsány kicsit túltolta. Politikai Hobbista és állatvédelem, Stefano Trebbivel

"De tűz vagy, Feri, te hiperbestia!" - Gyurcsány kicsit túltolta. Politikai Hobbista és állatvédelem, Stefano Trebbivel

"De tűz vagy, Feri, te hiperbestia!" - Gyurcsány kicsit túltolta. Politikai Hobbista és állatvédelem, Stefano Trebbivel

Az év eddigi legnagyobb híre, hogy a TEK lekapcsolt egy iszlamistát, aki a Puskás Arénában készült robbantani, a Balatonon pedig a tömegbe hajtani. A Hobbista szerint bizonyára előjönnek majd az ellenzéki vádak, hogy az egészet csak kitalálta a kormány, vagy hogy minek akkor a kerítés, ha itthon is vannak terroristák… és még ki tudja, mit.
A Fehéroroszországban letartóztatott, egyesek szerint terrorista, mások szerint hős, Roman Protaszevics szabadon bocsátását követelő profilképét ma hirtelen lecserélte Karácsony Gergely. Egyre egyértelműbben derül ki ugyanis, hogy az ember nem az, aminek látszik; minimum ügynök, de inkább fegyveres harcos. Karácsony viszont sokáig követte a hálózat, azaz a külföldi gazdák utasítását: Protaszevics mellett ki kell állni, és ezzel is gyengíteni Fehéroroszországot és Lukasenka elnököt. Akit a Hobbista pont ugyanúgy rühell, mint mindenki más. Csak épp ne tegyünk úgy, mintha a Nyugat-Európa puszta emberbaráti szeretetből akarna rezsimváltást Fehéroroszországban.
Gyurcsány Ferenc olyan fotót tett ki magáról az Instagramra, hogy elolvadtak tőle a rajongók. Micsoda férfi, micsoda stíl… csak épp ezek a rajongók kamu profilok voltak vásárolt kommentekkel. A szöveg, amit toltak, az pedig a szürreális humor non plus ultrája; ilyet a Holló Színház direkt biztos nem tudott volna kitalálni… bes**rás, na.
Az első rész végén Orbán Viktor Londonban adott interjúját elemezte ki a Hobbista; pontosabban azokat a manipulatív, sugalmazó kérdéseket, amelyeket a riporter feltett. Amelyek valójában nem is kérdések voltak, hanem a balos sajtótól megszokott, indoktrinált számonkérések.
A második félidőben Stefano Trebbi, a Magyar Macskavédő Alapítvány alapítója ült be a vendégfotelbe, és végigvettek Jeszivel mindent, ami az állattartás kapcsán fel szokott merülni. Kint vagy bent tartsuk, kutyát vagy macskát, miért fontos az ivartalanítás, mit tegyünk, ha tényleg nem tudjuk már tovább tartani az állatot, stb. Megtudtuk, hogy 3 millióra becsüli a magyarországi kóbor macska állomány, ami még mindig nagyon sok, de már javul a nemzetközi pozíciónk, ha lassan is, a felelős állattartásban.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture