Azért, hogy Bigét mentegesse, Csányit mószerolja a 24.hu 2021.12.01.

Azért, hogy Bigét mentegesse, Csányit mószerolja a 24.hu

Azért, hogy Bigét mentegesse, Csányit mószerolja a 24.hu

Mindenki dobjon el mindent! Holnaptól nem keleten kel a Nap! Sőt, már ma sem ott kelt, ugyanis a világrengető esemény tegnap történt. Dévényi “Füles” István kilépett a Fideszből! Hogy kicsoda? Kérdezheti joggal a gyanútlan néző, aki kevéssé ismeri akár Micimackó, akár Júdás történetét – vagy aki kevésbé követi figyelemmel a magyar politikai média önmaguk hatása alá került önreflexió-mentes szereplőit. Az adásból kiderül…
Hogyan igyekszik Márki-Zay Péter istenné avatása után Bige Lászlót is a pantheonba emelni a 24.hu? A hétfőn megjelent, keddi adásunkban részletesen is bemutatott cikket követően ugyanaz a szerző jegyzi a mostanit is. Ezúttal a Gazdasági Versenyhivatal által kartellezés miatt 11 milliárdra büntetett milliárdost, Márki-Zay legnagyobb hazai finanszírozóját védték be nagyon keményen. Méghozzá úgy, hogy egy masszív csúsztatással azt sugallják, mintha Csányi Sándor és cége is benne lett volna a kartellezős buliban, csak ő politikai védettséget élvez. Miközben valójában semmi köze sem volt az ügyhöz. Részletek szintén az adásban.
A média persze nem csak itthon hazudik és csúsztat. Az MTV Budapesten rendezett díjátadója kapcsán készült kisfilmben Radványi Viktória LMBTQ aktivista és Prideszervező azt nyilatkozza, hogy Magyarországon bántalmazzák a közösségük tagjait. Az MTV ezt illusztrálta is olyan jelenetekkel, ahol LMBTQszemélyeket bántalmaznak, többek között rendőrök is. Csakhogy ezek a képek nem Magyarországon, hanem Georgiában készültek! Ennek az ordas hazugságnak a részletei is kiderülnek a mai műsorból.
A második félidőben Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos volt a Hobbista vendége. Jeszi feltette a szokásos kötelező kérdéseket, amivel a ballibsi – bocsánat, függetlenobjektív – sajtó (röviden: FOS) is mindig gyötri: Minek Magyarországnak űrhajós, mit akarunk mi a világűrben, stb. De föltett olyan a kérdéseket is, amelyek személy szerint is komolyan foglalkoztatják: képes lesz-e az emberiség eljutni más bolygókra, kolonizálni a világűrt… és hogy vajon lehetnek-e értelmes lények más bolygókon, valahol a világűrben… A válaszokért nézzétek meg a műsort!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture