A Hobbista bemutatja, hogyan hazudozik a magyar szurkolókról a brit média – Vendég: Schobert Norbert 2021.10.13.

A Hobbista bemutatja, hogyan hazudozik a magyar szurkolókról a brit média – Vendég: Schobert Norbert

A Hobbista bemutatja, hogyan hazudozik a magyar szurkolókról a brit média – Vendég: Schobert Norbert

Hiába szajkózza a brit sajtó – és nyomukban a magyarországon tevékenykedő libernyákkommunista média –, hogy a magyar szurkolók rasszisták és ők támadtak a rendőrökre, a Hobbista összerakta a valódi történetet. Spoiler: lengyelek voltak és egy UEFA-kritikus drapéria miatt intézett rohamot az angol rendőrség.
LEGO is beleállt a Szivárványos Új Világrend építésébe. Megszüntetik a lányos és fiús termékeket, nem lesz vonat és babaház, csak LMBTQideológia kompatibilis műanyagok. Bár arra a Hobbista stábja sem jött rá, hogyan fog összetapadni a lyuk a lyukkal és a bütyök a bütyökkel. Persze a gyerekek indoktrinálásban és bántalmazásában megint Kalifornia az élcsapat, ott a játékboltokban kötelező gendersemleges polcokat fenntartani.
A második félidőben Schobert Norbert üzletember és fitness guru társalgott a Hobbistával a csimpánzcsöcsökről és pizzánál olcsóbb kacsamájról. Jeszi nagyon óvatos kellett legyen, hiszen ha nem ordítva és számonkérően beszélsz Norbival, akkor akár Puzsér Róbert morális furkósbotjával is szembekerülhetsz. De bármi is lesz a következmény, kiderült, hogy a NorbiJesziNagy Józsi tengely teljesen egyetért abban, hogy az ember – legyen akár nő, akár férfi – igenis nézzen ki jól, mert ez nem hiúsági, hanem egészségi kérdés. Mint ahogy az egészséges étkezés pedig nem anyagi kérdés: Norbi és Ambrózy csodálatos kánonban énekelték meg a gombás steak dicsőségét, és állapították meg, hogy valójában sokkal olcsóbb és gyorsabb is otthon elkészíteni egy ilyen finom és egészséges ételt, mint pizzát rendelni vagy gyorsétterembe menni.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture