Lovaglás helyett marxista vitakörrel, úszás helyett versenyszerű embercsempészettel lehetne megújítani az öttusát 2021.11.12.

Lovaglás helyett marxista vitakörrel, úszás helyett versenyszerű embercsempészettel lehetne megújítani az öttusát

Lovaglás helyett marxista vitakörrel, úszás helyett versenyszerű embercsempészettel lehetne megújítani az öttusát

Hobbista tippeket ad, hogy milyen számokkal lehetne helyettesíteni a lovaglás mellett a vívást, a lövészetet és az úszást az öttusában, hiszen mindegyik olyan, múlt századi katonai erényeket képvisel, amiket illetlenség gyakorolni a 21. században. Ha az USA-ban négycsillagos admirálisnak egy nem katonaviselt, zakkant tranyót neveznek ki, akkor az öttusa sem maradhat meg ebben a formában. Lehetne helyette embercsempészet, vitakör és szoborrongálás, valamint a legfontosabb, a körpályás LMBTQ társastánc.
Riccardo Simonetti, az EU LMBTQnagykövete Magyarországra látogat, hogy a saját szemével is meggyőződhessen, mennyire elmaradott ország vagyunk. Nálunk nem kötelező kitenni a magántulajdonban lévő házakra a szivárványos zászlót, továbbá senki nem foglalkozik mások hálószobatitkaival. Ráadásul a gyerekeket sem érzékenyíthetik a pedofil perverzek alanyi jogon.
Hobbista új rovattal is kedveskedik a nézőknek Napi Médiahazugság néven. Elsőként a 444-et mutatta be, akik megfejtették, hogy csak egy doboz cigivel lett olcsóbb a tankolás, ami meg nem számít, de a bolygó cserébe belepusztult.
Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója minden bizonnyal Magyarország jelenleg legtöbbet támadott közintézmény-vezetője. Miután sziklát dobott a magyar művészértelmiség állóvizébe azzal, hogy szerinte a kortárs irodalom 80%-a a kukába való, az érintettek – és a kevésbé érintettek – össztüzébe került. A liberális elit és cselédsajtója ismét totális karaktergyilkossági kísérletbe kezdett, csakúgy, mint kb. egy évvel ezelőtt. Akkor egy általa írt véleménycikk verte ki a biztosítékot, most egy vele készült videóinterjú, amit a Telex kissé manipulatív módon vágott össze és adott le. A balhé kirobbanása után máris itt van a Hobbista vendégeként maga az érintett, és mesél mind a személyes vonatkozásokról, mind pedig általában a magyar irodalomról. Többek között arról, hogy miért nem vagyunk ott a világ élvonalában, miközben például a katalánok 10 év alatt odajutottak.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture