Miért hasít az LMBTQ-tematika az ifjúság körében? – Politikai Hobbista Rózsa Péterrel 2021.12.08.

Miért hasít az LMBTQ-tematika az ifjúság körében? – Politikai Hobbista Rózsa Péterrel

Miért hasít az LMBTQ-tematika az ifjúság körében? – Politikai Hobbista Rózsa Péterrel

Nem véletlenül a gyerekeket célozzák az LMBTQideológiával. Ők könnyen befolyásolhatóak, és ki sem röhögik a szivárványcirkuszt. Sőt. Ahogy a totalitárius rezsimekben náluk kezdik a meggyőzést, úgy a nyugati társadalmakban is ők a célcsoport. Az egyedülléttől való félelem miatt mindenáron tartozni szeretnének valahová. A szórakoztatóipar pedig automatizált fogyasztóvá teszi őket. Így könnyű prédájává válnak az ideológiáknak.
Hobbista a szerdai adásában Fromm és Greenfield elméletei segítségével fejtette meg, miért szűnt meg a kritikus gondolkodásunk, és miért lettünk a valakik társadalmából a senkiké és a bárkiké. És hogy ennek mi köze van Márki-Zay Péter kékszalag mozgalmához…
A tehén nem megy szabadságra – nem véletlenül hívják marhának. Ezt a valóban logikus összefüggést Rózsa Péter, a Virágoskúti Biogazdaság tulajdonosa árulta el a Hobbista csapatának. Lassan rendszeressé válik, hogy minden héten érkezik egy vendég, aki az egészséges táplálkozásról, a magyar hagyományokról beszél, illetve arról, hogy a nagyüzemi mezőgazdaság, a multik, a globális élelmiszeripar termékeivel mennyi mérget viszünk a szervezetünkbe. De ő is megerősítette, hogy ez igazából leginkább döntés kérdése: az egészséges termékek nem csak jobbak; a valódi hús nem csak egészségesebb, mint a 80% vizet tartalmazó ipari virsli, a kovászos kenyér nem csak nem puffaszt fel úgy, mint a látványpékségekben kapható hulladék, hanem ezekkel hamarabb jól is lakunk, tehát kevesebb is elég. Így a végén nem csak a minőség, de a matek is a vegyszer- és adalékmentes, hazai, kistermelői áruk mellett szól.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture