Sosem hazudott még ennyire gátlástalanul a CNN – Politikai Hobbista Cey-Bert Róbert Gyulával 2021.11.24.

Sosem hazudott még ennyire gátlástalanul a CNN – Politikai Hobbista Cey-Bert Róbert Gyulával

Sosem hazudott még ennyire gátlástalanul a CNN – Politikai Hobbista Cey-Bert Róbert Gyulával

A haladók már csak olyanok, hogy ha a kisujjadat nyújtod nekik, rögtön rád gyújtják a házat. Így lett a nemek közötti egyenlőség nemes küzdelméből rémcirkusz és a sportból a szorítóban nőket agyonverő, magukat nőnek valló férfiak brutalitása. A NOB-nak a tesztoszteron szint sem kell, elég az önbevallás, meg hogy minek érzi magát aznap reggel az ápolt, és ha nőnek, már indulhat is született nőket megverni.
Rowlingot cserébe üldözik, pusztán azért, mert szerinte a férfiak akkor sem tudnak menstruálni és szülni, ha esetleg bolondok.
CNN szintet lépett valósággörbítésben. Annyira mentegetni akarta Waukeshai tömeggyilkost, hogy még egy képzelt rendőrségi üldözésről is beszámolt. Pusztán azért, mert az autós ámokfutó egy fehérgyűlölő, Hitler-imádó, BLMhívő, fekete rapper-bűnöző volt. A tévétársaság azt hazudta a nézőinek, hogy Darrell Brooks egy bűncselekmény helyszínéről menekült, ezért hajtott bele a Waukeshai vásár résztvevői közé. Pedig ilyen nem történt, semmiféle bűncselekmény nem történt a közelben, a rendőrök se üldöztek senkit. Az egész a független-objektív sajtó (FOS) kitalációja volt. Meg amúgy a tömeggyilkosság kiváltói is ők voltak, hiszen annyit hazudoztak az elmúlt években a feketéket ért sérelmekről, és annyit hergeltek Rittenhouse felmentése miatt, hogy várható volt, hogy valamelyik megtévesztett, feldühített fekete fehéreket fog gyilkolni. Megtörtént.
Ha valaki 1956-ban elhagyta Magyarországot, Genfben végezte el az egyetemet, gasztronómia-történetből doktorált, aztán ott alapított egy intézetet, amely akkor egészen újszerűnek számító reklámpszichológiai módszerekkel vizsgálta a fogyasztókat, és adott ez alapján marketing-tanácsokat a cégeknek… majd átköltözött a Távol-Keletre, és ott Tokiótól Hong Kongon át Bangkokig luxus-szállodák és éttermek tanácsadójaként dolgozott, de szervezett gasztronómiai konferenciákat és szemináriumokat, készített tanulmányokat a kínai ételek és a francia borok társításáról… végül a rendszerváltás után néhány évvel hazatért Magyarországra, és a magyar gasztronómia-történet mellett a magyar őstörténettel is elkezdett foglalkozni, és erről több könyvet is írt, regényes elbeszélésekbe ágyazva a hun és szkíta rokonságunk jeleit… na, mindezt hogyan lehet még überelni, mi lehet egy ilyen gazdag és kalandos életút csúcspontja?? Hát persze, hogy egy vendégszereplés a HobbistábanCeyBert Róbert Gyulának ez is meglett!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture