Márki-Zay is köztársaságot akart alapítani a hétvégén, de elkúrta – Politikai Hobbista Kárász Róberttel 2021.10.25.

Márki-Zay is köztársaságot akart alapítani a hétvégén, de elkúrta – Politikai Hobbista Kárász Róberttel

Márki-Zay is köztársaságot akart alapítani a hétvégén, de elkúrta – Politikai Hobbista Kárász Róberttel

A Valóság Nagybácsi nem bánt túl kedvesen a hétvégén a haladó baloldallal. Az Elkúrtakat hiába értékelték egyesre az IMDBén, a Dűne után, a Venomtól alig lemaradva a harmadik legsikeresebb filmbemutatónak bizonyult. Pedig mindent megtettek, hogy elássák a filmet, a Gyurcsány vezette Karácsony vezette Főváros tulajdonában lévő mozihálózat eredetileg csak két előadást engedélyezett, de a nyomás és a közönség győzött.
A Valóság Nagybácsi az Andrássy útra is beköszönt. Míg a Békemeneten félmillió ember vett részt, addig a Karácsonnyal, Dobrevvel, Fekete-Győrrel, Jakabbal erősített Márki-Zay Péterre alig kétezer rajongó volt kíváncsi. Pedig arra számítottak, hogy az egész nemzet fogja ott álmélkodva figyelni, ahogy Márki-Zay egy Fidel Castro hosszúságú beszéddel elpusztítja a NER-t. A Hobbista kihasználta a lehetőséget, és elemezte is az összefogás listavezetőjének beszédét, majd arra jutott, hogy a csávónak halvány fogalma sincs ‘56-ról, de legalább nem politikus, hanem csak egy dadaista költő, aki tréfából tesz szavakat egymás után.
A második félidőben Kárász Róbert, az ATV reggeli műsorának (ATV START) egyik házigazdája volt a Hobbista vendége. Jeszivel megbeszélték, hogy furcsa módon korábban nem találkoztak, csak az idei Tranzit Konferencián; ami miatt Robi hideget-meleget kapott az ATV kommentelőitől, hogy hogyan is merészelt egy ilyen fideszes rendezvényen moderátori feladatot vállalni. Szó esett a véleménybuborékokról, az eltérő irányultságú televíziók képernyős arcai közötti párbeszédről… és persze a beszélgetőpartnerek nem győzték dicsérni saját munkaadóikat. Végül megtudtuk, hogy Robi üzemeltet egy kávézót, ahol kizárólag fogyatékkal élők dolgoznak, és hogyha egyszer abbahagyja a tévézést, akkor minden idejét ennek a vállalkozásnak fogja szentelni.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture