Jakab elment megvilágosítónak, Gelgő és MZP csirkefutást játszanak, a Playboy jóemberkedik 2021.10.07.

Jakab elment megvilágosítónak, Gelgő és MZP csirkefutást játszanak, a Playboy jóemberkedik

Jakab elment megvilágosítónak, Gelgő és MZP csirkefutást játszanak, a Playboy jóemberkedik

Jakab Péter, miután kiesett a második fordulóból, coelhoi magaslatokba lebegett fel, és úgy döntött, elengedi az egóját. Mármint azután, hogy Gyurcsány kicsavarta azt a kezéből.
Karácsony és Márki-Zay cicaharcát már képtelenség követni. Ha valaki nem ismeri a “chicken run”, vagyis “csirkefutás” kifejezést, az adásból megtudhatja, mi az, és tökéletesen illik a Gelgő és MZP között zajló párnacsatára. Mondjuk, ki tudja, azóta hányadik fordulatot vette az egyre komikusabbá váló eposz.
Az megvan, ugye, hogy ki volt George Floyd? Persze, sajnálatos módon, vélhetően némi rendőri túlkapás miatt életét vesztette, de ettől még egy közveszélyes, visszaeső, agresszív bűnöző volt. Na, épp a sokadik szobrot emelték neki Amerikában. Amit aztán egy gördeszkás fiú leöntött festékkel. Micsoda skandallum! Szobrokat dönteni viszont OK, ha a BLMaktivásták vagy az Antifa csinálja.
A Playboy magazin “történelminek” nevezett címlappal jött elő: az első nyíltan meleg férfi szerepel a magazin legújabb számának elején. Lássuk be: kész aranybánya a Hobbista csapatának…. 🙂
A második félidőben egyik kedvenc bloggerünk, Mengyán Albert, azaz Albert, a Déli ült a Hobbista vendégfotelében. Alapos kiképzést kaptunk a Facebook, az Instagram, de főleg a TikTok használatából. Most már tudjuk, mikre érdemes rámenni, ha szeretnénk, hogy nagy eléréseket produkáljanak a posztjaink. Szó esett persze komoly dolgokról is, a Magyarország és Szerbia között alakuló kiváló, történelmi csúcson lévő politikai viszonyról, és arról, hogy ez mennyire jelentkezik a mindennapi életben. De beszélt a vajdasági, de úgy általában a külhoni magyarok helyzetéről is. Súlyos problémának látja az elvándorlást: szülővárosában annak idején 31-en voltak az osztályban (csak magyarok), abból 25-en már más országban (a legtöbben persze Magyarországon) élnek. Ő viszont az egyetem után haza szeretne menni a Vajdaságba, és nem csak ott dolgozni, de tenni is a magyar kisebbség fennmaradásáért.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture