Ilyen böszmeséget, mint az előválasztás elkúrása, ellenzéki összefogás még nem csinált – Politikai Hobbista Pomázi Zoltánnal

Ilyen böszmeséget, mint az előválasztás elkúrása, ellenzéki összefogás még nem csinált – Politikai Hobbista Pomázi Zoltánnal

Ilyen böszmeséget, mint az előválasztás elkúrása, ellenzéki összefogás még nem csinált – Politikai Hobbista Pomázi Zoltánnal

Az összefogás szereplői a hétvégén éppen nem gyurcsányosodtak, hanem elmerültek a kilátástalan karácsonyizmusban. Semmiről sem tehetnek, amúgy is Orbán volt – panaszkodtak olyan mély egyetértésben, mintha csak egy előválasztási vitán lennének. A Hobbista kielemezte, miért hamis az a mese, ami a túlterheléses támadásokról szól, és mint kiderült, ehhez bőven elég a józan ész, nem kell mélyrehatóan ismerni az olyan informatikai finomságokat, mint a DDos-támadás és az TCP/IP protokoll.

A hazai mellett a nemzetközi baloldal két hazugsága is terítékre került. Kiderült ugyanis, hogy a Tax the Rich báliruhát készítő szocialista divattervező hiába gazdag, nem szeret adó fizetni. A „Fizessenek a gazdagok!” helyett a „Fizessenek mások!’ lépett érvénybe.

És persze arra is most csodálkoztak rá, hogy ha elvonják a forrásokat a rendőrségtől, emellett pedig gyilkosnak és erőszaktevőnek ábrázolják őket, továbbá megfosztják őket a jogosítványaiktól, akkor elharapódzik a bűnözés. Pedig fél éve még bőszen arról magyaráztak, hogy muciológiára és szociális munkára kell fordítani dollármilliókat, akkor soha többet nem támad farkas a bambira.

A második félidőben némi nosztalgikus időutazásra került sor a Bojtorján zenekar frontembere, Pomázi Zoltán jóvoltából. Egy szürreális világba kukkanthattunk bele, ahol a zenészek – a sportolókhoz hasonlóan – privilegizált helyzetben voltak. Míg az átlagember három évente kérvényezhetett útlevelet, amivel nyugatra utazhatott, csak korlátozott ideig tartózkodhatott kint, és csak egészen kis mennyiségű kemény valutát válthatott (vagyis éhenkórászként kellett tengődnie), addig a zenészek évente akár többször is koncertezhettek külföldön. Persze nem csak nyugaton, hanem keleten is; a szovjet turnéra nem illett nemet mondani. Zolit egyszer Ukrajnában (ami akkor még vastagon a Szovjetunió része volt) bőrkabátos titkosügynökök pakolták fel egy teherautóra, amiért lefényképezte Gromiko, akkori szovjet külügyminiszter plakátját.

Még egy nagyon fontos információval lettünk gazdagabbak: Zoli apukája 96 éves, és rendszeres Hobbista-néző! Ezúton is kívánunk neki további jó egészséget!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture