Zöldek a politika Mekk Elekjei – Politikai Hobbista Szabó Lászlóval, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökével 2021.09.09.

Zöldek a politika Mekk Elekjei – Politikai Hobbista Szabó Lászlóval, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökével

Zöldek a politika Mekk Elekjei – Politikai Hobbista Szabó Lászlóval, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökével

Márki-Zay Péter meglepte a Hobbistát. A Népszavának adott interjújában világosan és tisztán értelmezte a KarácsonyDobrev meccset. Azt nyilatkozta az önmagát államférfinek képzelő polgármester, hogy Karácsony ellustult, mivel győztesnek érezte már magát, Dobrev pedig kihasználta az alkalmat és szétkampányolta magát. Át is vette a vezetést az ellenzéki buborékon belüli népszerűségi versenyben, ami Márki-Zay szerint katasztrófa, hiszen annyira utálja mindenki Gyurcsány feleségét, hogy vele nincs esélye az ellenzéknek.
A zöldek bármihez nyúlnak, azt elkúrják, majd mikor érzékelik, hogy nem jött be az ötletük, a társadalmat, sőt, az emberiséget hibáztatják. A Hobbista az elvadult, elkóborolt és elszaporodott házisertéseken keresztül mutatta be, miért nem érdemes követni a zöldek erdő- és vadgazdálkodási elméleteit. Ők akadályozzák a vadászatot és ők lehetetlenítették el Európában a makkoltatást. Hogy mi a makkoltatás, azt a kedves nézők megtudhatják a Hobbistából. Spoiler: Ábrahám Róbertnek nem a disznók jutottak az eszébe.
Tonzor Péter, a Demokratikus Koalíció képviselőjelöltje megismételte Michael Keaton szerepét a Közös többszörösben. Egyszerre pénzügyi tanácsadó, képviselőjelölt és spontán járókelő, aki véletlenül találkozik csak Jakab Péterrel, illetve pár településsel odébb Gyurcsány Ferenccel, hogy spontán kérdéseket tegyen fel neki.
A magyar paralimpiai csapat történetének legsikeresebb helyezését érté el; Tokióban az éremtáblázat 18. helyén végeztünk. És éppen csak hazaértek, a Hobbista máris a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökét, Szabó Lászlót látta vendégül. Kiderült, hogy a parasportban a londoni olimpia jelentett paradigmaváltást; azóta a paralimpiai már nem csak egy gesztus a fogyatékkal élők felé, hanem kőkemény, profi üzlet. Szó esett arról is, hogyan élik meg a fogyatékosságukat a parasportolók, bár ahogy az elnök is fogalmazott, ezt nagyon nehéz átélni, kívülről megítélni úgy, ha az ember nem küzd hasonló helyzettel.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture