A K-pop merénylet a férfiasság ellen – Politikai Hobbista Bagdy Emőkével 2021.09.05.

A K-pop merénylet a férfiasság ellen - Politikai Hobbista Bagdy Emőkével

A K-pop merénylet a férfiasság ellen - Politikai Hobbista Bagdy Emőkével

Miért állnak antiférfiakból, lányoknak kinéző srácokból a legdivatosabb kortárs fiúcsapatok? A Politikai Hobbista szerint ez is a nagy terv része, a nyugati világ elférfiatlanítása a cél. Pedig egyetlen társadalom sem marad sokáig életben férfias férfiak nélkül – ahogy Candice Owens, a rendkívül csinos amerikai politikai kommentátor is kitwitterezte nemrég, amiért persze kapott hideget-meleget a haladás tálibánjaitól. Közben Kínában úgy döntöttek, hogy kitiltják az állami televízióból a nőies fickókat és az anime külsejű nőrfiket, legfőképpen a Dél-Koreából származó K-pop zenekarokat. Bár szeretjük a szabadságot, de az utóbbi miatt szeretnénk mi is egy kicsit kínaiak lenni….

Megint kiverték a rasszista műbalhét a magyar válogatott szurkolói miatt a hazudós nyugati lapok. Ahogy a magyar-francia meccsen, úgy most sem hallott senki semmit, de a lelkes feljelentők és a még lelkesebb besúgó újságírók nagy nehezen megtalálták azt a pár embert a lelátón, akik magányosan huhogtak. A maradék 60 ezer teljesen normálisan és lelkesen szurkolta végig a meccset, de a libernyák hülyék már ezt is kifogásolják. Szerintük felháborító és kirekesztő, továbbá rasszista, hogy a magyarok kifütyülték az angolok – provokációnak is beillő – indokolatlan térdelését, de az is, hogy nem ünnepelték Sterlinget, miután gólt szerzett ellenünk.

Persze a haladó média nehezebb helyzeteket is megold annál, minthogy rasszistának hazudják a magyar szurkolókat. Biden globális adónövelő terveit simán átfestik adócsökkentésnek, hiszen szerepel benne a minimum szó. Hogy ennek megvalósulása mekkora tragédia lenne Magyarország számára és mennyire megnehezítené a felemelkedésünket, azt a Hobbista részletesen elmagyarázza az első félidő végén.

A szünet után Bagdy Emőke, Magyarország egyik legismertebb pszichológusa ült le a kanapéra, hogy elmesélje, milyen állapotban van a pszichológus-pszichiáter szakma Magyarországon. Spoiler: káosz és összevisszaság uralkodik, senki nem tartja nyilván, hogy ki gyakorolhatná a szakmát valójában, és ki az, aki csak kiváltott egy vállalkozóit. Bagdy az iskolai pszichológusokat is hiányolja, pedig rájuk főleg szükség lenne mostanában, amikor az összes perverz az iskolák környékén motoz, hogy a marhaságaikkal tömje a gyerekek fejét és szexualizálja őket éretlen korukban.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture