Gyurcsány, Kuncze, Karácsony: otthonkánk Budapest – Politikai Hobbista Dandó Zoltánnal 2021.05.30.

Gyurcsány, Kuncze, Karácsony: otthonkánk Budapest - Politikai Hobbista Dandó Zoltánnal

Gyurcsány, Kuncze, Karácsony: otthonkánk Budapest - Politikai Hobbista Dandó Zoltánnal

Gyurcsány Ferenc megelőzte a korát. Már azelőtt folyamatosan hazudott, mielőtt a közösségi médiának köszönhetően eltűnt az igazság a politikából. Ma már senki nem lepődik meg azon, ha egy politikus sületlenségeket beszél vagy megállás nélkül hazudik, hiszen a saját buborékjában úgysem találkoznak a hívek a cáfolattal. De Gyurcsány úgy hazudta végig a miniszterelnökségét, hogy az elvileg független és objektív sajtó folyamatosan a sarkában lihegett. Ja, nem.
A ma létező buborékokra Kuncze Gábor a legjobb példa, aki úgy terjeszti még mindig, hogy a Budai Várban Orbán Viktorral lepacsizó ifjú pár nem is létezik a valóságban, ők csak modellek, hogy maguk az érintettek álltak ki a nyilvánosság elé és bizonyították be a fotókkal, hogy nem azonosak az MNB reklámban szereplő párocskával. De Kuncze Gábort nem zavarja a valóság, hergeli tovább a publikumot, akik minden szavát viccesnek és hitelesnek tartják.
Zavar az erőben. A HVG megszólaltatott egy palesztin fiatalembert Budapesten, aki szerint Magyarország kiváló hely és itt “akar” maradni, nem kíván visszatérni a varázslatos kelet egyik kevésbé élhető helyére, Gázába. Pedig más cikkekben folyamatosan arról hazudnak, hogy nem is akar senki hozzánk jönni, hiszen ez egy élhetetlen diktatúra, ahonnan már a Gázai-övezet is az Ezeregy éjszaka egyik helyszínének tunik. Viszont Magyarországot nemcsak az arabok, hanem a zsidók is kedvelik; az adatok arra mutatnak, hogy a legbiztonságosabb hely egész Európában.
A második félidőben Dandó Zoltán, Magyarország egyik legmenőbb zenei producere és a PestiTV házi zeneszerzője ült be a vendégszékbe, hogy elmesélje, mi a különbség a főcímnek írt rövid traktus, a háttérben szóló liftzene és az igazi, koncertre való rock között. Aztán Jeszivel együtt nem csak elárulták a nézőknek, hogyan született konkrétan a “Politikai Hobbista” zenéje, de hozott magával egy 12 húros gitárt is, és élőben letolta a “Hülye állat”-ot, természetesen Perutek János közreműködésével.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture