Agitpoppal és német leszbikus lelkészpárral neveli a haladás a magyarokat – Politikai Hobbista Szentkirályi Alexandrával 2021.05.16.

Agitpoppal és német leszbikus lelkészpárral neveli a haladás a magyarokat - Politikai Hobbista Szentkirályi Alexandrával

Agitpoppal és német leszbikus lelkészpárral neveli a haladás a magyarokat - Politikai Hobbista Szentkirályi Alexandrával

A politikai pop, vagyis a polpop 10 éve kísért Magyarországon. Időről időre feltűnnek nagyon belvárosi fiatalok, akik a zene erejével akarják megbuktatni Orbánt, ha már a telefonok fényerejével nem sikerült. És ezek a belpesti éttermiségi slágerek is csak olyanok, mint maga a haladó baloldal: provinciálisak és gyengék.
Jó hír, hogy a Deutsche Welle tényleg komolyan veszi a küldetését, a függetlenobjektív tájékoztatás a magyarok civilizálását és a felsőbbrendű német életmód népszerűsítését a magyar alföldön. Legutóbb egy leszbikus lelkészpárt ajánlottak a figyelmünkbe, akik a romantikus kirándulásaikra mindig magukkal viszik közös gyermeküket, a spermatartályt.
LeBron James viszont annyira hülye, hogy már nem is engedik játszani. Ezt azzal érte el, hogy miközben arról beszélnek a fekete nacionalisták, hogy nem kapnak elég vakcinát, illetve a vakcina fehér méreg, ő büszkén nem oltatta be magát, és erről a hozzá hasonló zseni csapattársának sikerült a német médiát is tájékoztatnia.
A második félidőben Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő foglalta el a vendégszéket, hogy elmesélje nem csak a járványból kivezető út további állomásait, hanem azt is: mennyire hiányoznak nekik azok az újságírók, akik a járványveszély miatt nem kötözködhetnek velük személyesen. Spoiler: nagyon.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture