Akar-e nyerni a Fidesz ’22-ben? Lesz-e ’22-ben még Izrael? – Politikai Hobbista Plusz sapkásokkal és öltönyösökkel 2021.05.16.

Akar-e nyerni a Fidesz '22-ben? Lesz-e '22-ben még Izrael? - Politikai Hobbista Plusz sapkásokkal és öltönyösökkel

Akar-e nyerni a Fidesz '22-ben? Lesz-e '22-ben még Izrael? - Politikai Hobbista Plusz sapkásokkal és öltönyösökkel

Azt rebesgetik a madarak, hogy a Fidesz nem feltétlenül akarja megnyerni a ’22-es országgyűlési választásokat. Így van ez tényleg? Ha igen, akkor miért? Erre kereste a választ a Politikai Hobbista Pluszban Molnár Attila KárolyGerő AndrásPityinger László és Ambrózy Áron. A megfejtés pedig az lett, hogy a felvetés egy marhaság, mindenki nyerni akar, egy vesztes csapatot nem is lehet egyben tartani és győzedelmesen visszatérni később.
A sima háborúban nem csak az európai és amerikai hadszíntereken folytatott propagandaháborúban áll vesztésre Izrael. Az atlanti civilizációban egyre erősebb a wokemarxista politikai irányzat, amelyik az egész világot elnyomókra és elnyomottakra osztja fel, és ezeket a szerepeket leosztotta az arab-zsidó konfliktusban. És ha a nyugati baloldal vezetésével Európa és az USA kifarol Izrael mögül, nemhogy katonailag, de politikailag sem támogatja, akkor évtizedes távlatban veszélybe kerülhet a fennmaradásuk.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture