Márki-Zay nem messiás, csak egy zavarodott fejű klón – Politikai Hobbista Lisztóczki Péterrel 2022.01.27.

Márki-Zay nem messiás, csak egy zavarodott fejű klón – Politikai Hobbista Lisztóczki Péterrel

Márki-Zay nem messiás, csak egy zavarodott fejű klón – Politikai Hobbista Lisztóczki Péterrel

A ‘97-es NATO-Oroszország paktum legendájának nem sok valóságalapja van. Csak abban állapodtak meg, hogy ezentúl barátok lesznek. De semmi vétójog, semmi bővítési korlátot nem tartalmazott a megállapodás. Már csak azért sem, mert a ‘90-es évek békésebbek voltak. Lezártuk a hidegháborút és úgy tűnt, Oroszország is része lett az Atlanti civilizációnak. Hát, nem így lett.

A svéd Paradox stúdió úgy döntött, hogy a középkorban is lehetővé teszi a melegházasságot. Hogy két meleg nemes férfi is alapíthasson dinasztiát. Nevetséges, kizárólag csak az erénypontok gyűjtögetésére alkalmas a lobbi igényeinek kielégítése mellett. Mert két meleg férfinak a középkorban sem lehetett gyereke, bármennyit is sír emiatt a woke-nemzedék.

Márki-Zay Angliába látogatott, hogy töménytelen mennyiségű hülyeséggel fárassza azt a pár tíz embert, aki kíváncsi volt rá. Többek között arról prédikált az egybegyűlteknek, hogy neki vallásos élményt okozott, amikor Simon András és Péterfi Judit, hátrahagyva az Atv-ét, követőjévé, tanítványává szegődött. Mint Jézusnak az apostolok. A fickó tényleg messiásnak képzeli magát, amire a minap kiderült imázs videója is alátámaszt. Márki-Zay egy hotelszobában világosodott meg, ott hívta el egy hang Hódmezővásárhely polgármesterének, hogy aztán megtörténjen a csoda. A csoda, amiből az összes, mögé felsorakozott hívő részesülhet. És minderről egy autó hátsó ülésén magyaráz, pont úgy. ahogy 2006-ban Gyurcsány okoskodott. Lehet, hogy klón?

A második félidőben Lisztóczki Péter, az Identitás Generáció egyik aktivistája volt a Hobbista vendége. A több országban is jelenlévő nemzetközi szerveződés olyan fiatalok közössége, akik hasonló gondolkodást, értékrendet vallanak magukénak, amit leginkább a “normalitás” szóval lehet összefoglalni. Vagyis mindabban hisznek, ami évezredek óta működik a világban, szemben a fizikát, biológiát, valóságot megcáfolni akaró neomarxista-liberális fantazmagóriákkal. A baloldali aktivizmussal szemben jobboldali aktivizmussal lépnek fel, legutóbb például az RTL Klub székházát trollkodták meg egy kicsit. Ja, és se nem rasszisták és se nem terroristák. Pedig a Hobbista nem kerülgette a forró témákat sem, rákérdezett a független-objektív sajtó (FOS) róluk terjesztett állításaira.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture