Karácsony Gergelyék tudománytalan kamukutatással izgatnak a kínai vakcina ellen – Politikai Hobbista Duska Zaránddal 2021.07.18.

Karácsony Gergelyék tudománytalan kamukutatással izgatnak a kínai vakcina ellen – Politikai Hobbista Duska Zaránddal

Karácsony Gergelyék tudománytalan kamukutatással izgatnak a kínai vakcina ellen – Politikai Hobbista Duska Zaránddal

Mint a véres kardot, úgy hordozzák körbe a libernyák nyilvánosságban Stanley 10 pontját, ami állítólag segít felismerni a fasiszta rezsimeket. A Hobbista megvizsgálta, használható-e ilyesmire e segédanyag, és arra jutott, hogy igen, minden pontja stimmel, ha a kutató a kortárs liberalizmust vizsgálja.
Karácsony Gergely úgy döntött, a Fővárosi Önkormányzat erőforrásait a saját miniszterelnöki ambíciói szolgálatába állítja. Ingyenes, úgynevezett antigén-tesztre hívták a 60 évvel idősebb budapestieket, hogy bebizonyítsa, jogosan akadályozták a harmadik hullám alatt a kormány oltási programját a kínai és orosz vakcinával szembeni kétségek és indulatok gerjesztésével. A kutatás minden volt, csak nem hiteles és megbízható, gyakorlatilag minden olyan módszertani sumákolást kimerített, ami miatt még attól is elveszik a PhD-jét, akinek nincs. Ugyanis az idősek többségét még februárban és márciusban oltották be Sinopharmmal. A vakcinabőség, amikor a delikvens már választhatott, hogy csoki vagy pisztácia, jóval később állt csak elő. Vagyis, azok az idősek, akik nyugati vakcinával a testükben mentek tesztelni, pár hete kapták meg a második oltást, míg azok az idősek pedig, akikben Sinopharm vagy Szputynik kering, azok már majdnem fél éve. Ez okozza az eltérést az adatokban, nem a vakcina minősége.
A második félidőben Duska ZarándJeszy vizes sporttársa, SUP és kitesurf oktató ült a vendégszékbe, hogy a nyár legmelegebb napjaiban egy budapesti stúdióban beszélgessenek a Magyarország csodálatos vízein űzhető mindenféle szabadidős sportokról.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture