Mi történt Hosszú Katinkával? – Politikai Hobbista Wladár Sándorral, a Magyar Úszószövetség elnökével 2021.09.17.

Mi történt Hosszú Katinkával? - Politikai Hobbista Wladár Sándorral, a Magyar Úszószövetség elnökével

Mi történt Hosszú Katinkával? - Politikai Hobbista Wladár Sándorral, a Magyar Úszószövetség elnökével

A németek leszerelték az atomerőműveiket… a dinnyék (mármint a kívül zöld-belül vörösek, dehogy hülyézzük mi a neomarxistákat) lelkendeztek, hogy jönnek a megújulók… L. Simon László jelezte akkor, hogy baj lehet ezekkel, ha épp nem fúj a szél és nem süt a nap… a 444 lehülyézte L. Simont… aztán a Németek csúcsra járatták a szénerőműveket, hogy le ne álljon az ország, miután nem fújt a szél és nem sütött a nap eleget… a 444 is megírta… de persze nem kértek bocsánatot L. Simontól. És a németek sem látták be, hogy megint egy hülye ideológiáról hitték, hogy világmegváltó, és masíroztak alatta a saját végzetükbe.
Hol vannak ma a Rákosi-rendszer egykoron leglelkesebb ifjúkommunista propagandistái? Nagy részük már valószínűleg a földalatti kommunista mozgalmakat erősíti, de aki még él, az a Financial Timesba vagy a Der Standard-be írogat, az osztrák tévében szakért, ahol tudja, szidja a jobboldali kormányt… ja, és most épp Karácsony Gergelyért lelkesedik úgy, ahogy annak idején Sztálinért. Hogy a 92 évesen Paul Lendvai tojásból kelt-e ki, arról nem mertek egyértelműen állást foglalni a srácok, és azt is egy nagy kérdőjellel.
Ha már földalatti kommunisták és kérdőjel, akkor Tóth Csaba is előkerült, aki Karácsony Gergelyt ugyan nem ásta végül el Zuglóban, még ha esetleg lett is volna rá igény, viszont Gulyás Mártont beperelte, amiért az kérdéseket tett föl neki. A Hobbista kispadján pedig az a kérdés merült fel, hogy Gulyás Marci vajon miért szolgálja ki ilyen lelkesen a moslékkoalíciót, amikor azok rendszeresen kib**znak vele.
Végül egy kis időjárásjelentés következett, legalábbis a hurrikánokkal kapcsolatban megtudhattuk, hogy – Joe Biden amerikai elnök szerint – azokat az emberek okozzák.
A második félidőben Wladár Sándor olimpiai bajnok úszó, a Magyar Úszószövetség elnöke volt a Hobbista vendége. Nyilván szóba került Hosszú Katinka, és hogy vajon miért nem sikerült neki úgy a tokiói szereplés, ahogy az előző olimpiák, de azt is megtudtuk, hogy sok más úszónknak miért sikerült jól, és sikerül jól 40-50 éve az egész magyar úszósportnak. A válasz egy névbe sűríthető: Széchy Tamás. De az úszás nem csak versenysport; a Szövetség elnökeként Wladár felügyeli azt a jelenleg futó kormányzati programot is, amelynek feladta, hogy minden egyes magyar gyereket szakszerűen megtanítson úszni, amivel a fulladások nagy része is elkerülhető. Jeszi örömmel mesélte, hogy tavaly átúszta a Balatont, mire Wladár megkérdezte, hogy keresztbe vagy hosszába; a versenyúszóknak ugyanis alap az utóbbi.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture