Tényleg mocsokban úsznak San Francisco utcái? 2021.07.18.

Tényleg mocsokban úsznak San Francisco utcái?

Tényleg mocsokban úsznak San Francisco utcái?

Lukasenko megpróbálta kijátszani a migránskártyát az Unióval szemben, de az Unió nem ijedt meg, mint amikor Erdogán fenyegetett minket, hanem új múltat írt. Az új múlt szerint meg sosem baj, ha egy uniós tagállam kerítéssel védekezik az illegális migrációval szemben. A magyar határkerítést állandóan támadják a nemzetközi balosok, de Litvániában sem az emberi jogok, sem az uniós értékek, sem a földikutyák nem számítanak. A lényeg, hogy Lukasenko ne tudja ráönteni Európára a migránsokat.
Ha már vándorlás: a német statisztikai hivatal szerint egyre kevesebb értelme van Fekete-Győr Andrásnak Németországban kampányolnia. A trend megfordult: többen jönnek haza, mint amennyien kimennek. És nem, nem a magyar adatok szerint, hanem a német statisztikák mutatták ki.
A kritikai fajelmélet hívei egy kisebb problémába ütköztek. Úgy képzelték, az eszméjüket az angolok EB-győzelme fogja igazolni, hiszen az utolsó három büntetőt bevándorló hátterű, színes fiatalokra bízták. Ők viszont elrontották a multikulti nagy ünnepét, ezért az új megfejtés szerint a fehér bíró lopta el az aranyat az angoloktól azzal, hogy nem adott pirosat Chiellininek a sárga lapot érő taktikai szabálytalansága után. Közben pedig az eddig térdeltetett angol társadalom nem bírja türtőztetni a rasszizmusát, a feketéket okolja a kudarcért. Szóval igen, arrafelé mindenki hülye, nézzétek inkább a magyar válogatott meccseit. Mi akkor sem fütyüljük ki Negot, ha sorsdöntő helyzetben hibázik, mert elég ha odateszi magát, szívvel és lélekkel játszik.
A második félidőben Pataki Ildikó Mónika, a Magyar Diaszpóra Tanács tagja érkezett a stúdióba, Szárszó érintésével egészen Kaliforniából, San Franciscoból. Megerősítette, minden igaz, amit eddig gondoltunk USA legbalosabb, szinte már-már kommunista államáról. Az utcák koszosak, mindenhol csövesek tanyáznak és emellett elképesztő mértékű adókat szednek, amiből jóemberkedhetnek. Elmesélte, hogy megfordult a helyzet: amikor ő kiköltözött Amerikába, San Francisco a legtisztább, legrendezettebb város volt, miközben ő a szemetes és rendezetlen Magyarországot hagyta el. Ma Magyarország tiszta és rendezett (mínusz a kommunista befolyás alá került Budapest), San Francisco pedig koszos és büdös. Nem is tagadta, már szívesen költözne haza, csak és kizárólag férje több száz munkavállalót foglalkoztató cége miatt élnek még mindig Kaliforniában.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture