Letérdelni csak Isten előtt – Politikai Hobbista Hetzmann Róberttel 2021.06.10.

Letérdelni csak Isten előtt - Politikai Hobbista Hetzmann Róberttel

Letérdelni csak Isten előtt - Politikai Hobbista Hetzmann Róberttel

A magyar-ír meccs előtt az írek letérdeltek, a magyarok nem. Természetesen azonnal ráugrott az ügyre a balos véleménymaffia, ebben semmi újdonság. De egyvalamit nem értünk: az írek milyen bűnök miatt is akarnak vezekelni? Mert ahogy mi magyarok nem, ugyanúgy ők sem vettek részt a gyarmatosításban, sőt, szinte mindig – megint csak hozzánk hasonlóan – a bot szerencsétlenebbik végét fogták. Ennek fényében különösen visszataszító az ír szövetségi kapitány viselkedése, amikor minket, magyarokat minősít.
Akit szintén nem egészen értünk, az Radics Peti. Miért is akarná valaki őt lefizetni azért, hogy ne politizáljon? Nagyon gyanús, hogy az egészet csak kitalálta, de az Index érdekes módon 1 órán belül hozta a hírt. Aztán amikor Radics másnap kiposztolta, hogy hát, lehet, hogy valójában csak szórakozott vele valaki, sőt, tán meg sem történt – na, ezt már nem írta meg az Index. Függetlenobjektív sajtó: manipuláció a neved!
A második félidőben Hetzmann Róbert, a Magyar Patrióták közösségének elnöke volt a Hobbista vendége. A 2014-ben létrehozott egyesület célja, hogy fogyasztható, szórakoztató formában mutassanak alternatívát a kozmopolita, globalista agymosással szemben. Hogy a nemzeti hagyományok mindennapi megélésén keresztül ezeket meg is tudjuk őrizni. Szó esett Rod Dreher könyvéről, a “Szent Benedek Válaszútján”-ról is, amely szintén a kereszténység és az európai kultúra megőrzéséről szól. De Asimov Alapítványa is szóba került, amelyben hasonlóan egy hanyatló világról és az annak értékeit, tudását megőrző, majd azt újjáépítő közösségekről van szó. Ma is van lehetőségünk ebben a misszióban részt venni, mindannyiunknak, a mindennapi életben is.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture